Angelina Jolie u maloj crnoj haljini

Angelina Jolie1Jedni je smatraju najljepšom ženom na svijetu, drugi kažu da je premršava i da izgleda bolesno. Bilo kako bilo, Angelina Jolie nikoga ne ostavlja ravnodušnim, svako njeno javno pojavljivanje ispraćeno je gomilom fotografija i tekstova o tome šta je obukla, obula, šta je “sjevnulo”…

Ovoga puta, glumica je došla u žižu interesovanja javnosti nakon premijere filma “Zla kraljica” u Tokiju, 23. juna. Imala je crnu haljinu i salonke.

Ako se pitate šta u tome ima senzacionalno, evo šta – super joj stoji!

Njena mala crna haljina je “Versace”, od pliša, do koljena, bez bretela i sa šlicem pozadi. Sašivena tako da ističe struk, vizuleno izdužava figuru i uvećava grudi. Još kada se svemu dodaju lakovane, crne “Yves Saint Laurent” salonke, glumica je izgledala kao pješčani sat, ali seksi pješčani sat!

I znate šta je glavni trik u njenom izgledu na crvenom tepihu u Tokiju? Podignuta kosa.

Da je Angelina Jolie uz tako usku haljinu i tolike štikle, pustila dugu kosu da joj pada niz leđa, ili da je napravila lokne, sve bi upropastila. Izgledala bi kao svaka druga zgodna žena koja želi da “na prvu loptu” pokaže sve što ima.

Ovako, sa uredno podignutom kosom, diskretnim naušnicama i tamnom šminkom, gospođa Brada Pitta je bila prava dama, zgodna mama šestoro djece.

Dakle, naučite nešto od nje, bez obzira na to da li vam se ona dopada ili ne – njen stil je svakako vrijedan pažnje, ili barem stilista koji možda iz sjenke brine o njoj i to radi odlično.

Angelina Jolie2Angelina Jolie3