Brad Pitt i Angelina Jolie snimaju zajednički film

Brad Pitt i Angelina JolieBrad Pitt i Angelina Jolie odlučili su snimiti zajednički film i to na Malti, koju su posjetili još prošli mjesec, kako bi dogovorili detalje. Radi se o ljubavnoj priči

Poznati par udružit će snage te pokazati kako odlično funkcioniraju i na poslovnom planu. Brad Pitt i Angelina Jolie odlučili su snimiti zajednički film i to na Malti, koju su posjetili još prošli mjesec, kako bi dogovorili detalje. To je potvrdio premijer Malte Joseph Muscat za US Weekly: “Sretan sam što je Malta ponovno izabrana za holivudski projekt i oduševljen sam što ćemo ugostiti gospodina Pitta i gospođu Jolie te njihovu porodicu po drugi put. Siguran sam da će ovaj film pomoći promociji naše prelijepe zemlje.”

Podsjetimo, sretna porodica već je boravila ovdje za vrijeme snimanja Bradovog filma “World War Z”, 2011. godine.

Kako je otkrio nepoznati izvor,  porodica putovanje planira krajem kolovoza, a tamo će ostati 8 tjedana. U pitanju je ljubavna priča, no javnost je ostala zakinuta za sve ostale detalje. “To neće biti veliki niti akcijski film“, otkrila je sama Angelina, ali će biti drugi zajednički projekt slavnog para, nakon filma “Gospodin i gospođa Smith”, na čijem su se setu i zaljubili, prenosi index.

Jedva čekamo!