Harrison Ford ozlijeđen na snimanju filma Star Wars

Harrison FordAmerički glumac Harrison Ford (71) završio je u bolnici nakon što se ozlijedio tokom snimanja novog nastavka kultnog filmskog serijala Star Wars.
Ford je prilikom snimanje u Pinewood Studios, u predgrađu Londona, ozlijedio gležanj nakon čega je prevezen u bolnicu John Radcliffe u Oxfordu.

Predstavnica kompanije Disney Vanessa Davies otkrila je medijima kako ova nezgoda ne bi trebala utjecati na rokove snimanja. Ford će u novom nastavku Star Warsa ponovno odigrati ulogu Hana Soloa. U filmu će glumiti i Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis i dobitnica Oscara Lupita Nyong, prenosi Index.

“Pojavile su se informacije kako je Ford zaradio i udarac u prsa, no to nije istina. Ozlijedio je gležanj,” kazala je Davies.

Iz Disneya i Lucasfilma potvrdili su da će se radnja novog filma (Star Wars: Episode VII) odvijati 30 godina nakon događaja koji su se zbili u ”Povratku Jedija”. Početni film nove trilogije režirat će J. J. Abrams, a u kinima bi ga trebali gledati od 18. 12. 2015. godine.