I sa 50. godina ona izgleda savršeno

Elle MacphersonNa prvi pogled sigurno nikad ne biste rekli da Elle Macpherson ima 50 godina. A na drugi biste vjerojatno zaključili da ima tek nešto više od 30.

Ali, slavna ljepotica u martu ove godine proslavila je upravo spomenuti okrugli rođendan, a sad je u razgovoru za Huffington Post otkrila kako joj uspijeva izgledati mladoliko. Ona, naime, smatra da je sve u glavi: “Fizički se ne osjećam drukčije nego kad sam imala 40 ili 30. Sigurno tu i genetika igra ulogu i mislim da je do otprilike 30. godine genetika igra glavnu ulogu u izgledu. Nakon toga radi se o tome kako tretirate svoje tijelo”, poručila je i dodala da je mladenački izgled rezultat toga da se “osjećate dobro”.

Naravno, u sve je ubacila i malo promidžbe pa je naglasila i da joj puno pomaže alkaliziranje (odnosno “otkiseljavanje”) organizma, stvaranje kiselo-lužnate ravnoteže, budući da je nedavno pokrenula svoju liniju alkaliziranih proizvoda: “Vjerujem da je za mene, za moje tijelo, za način na koji živim, takav način prehrane veliki faktor, zbog toga se osjećam dobro, a rezultat je dobar izgled”, poručila je.

Elle Macpherson 1