Irina Shayk i Ronaldo nisu više u vezi

Svjetski mediji bruje da Irina Shayk i Cristiano Ronaldo nisu više u vezi. Strani mediji raspisali su se o kraju romanse jednog od najpoznatijih parova – slavnog fudbalera i atraktivne manekenke.
irirna i ronaldo

Ruska ljepotica i najbolji fudbaler svijeta za 2014. zajedno su već četiri godine, ali prva nagađanja da među njima nešto ne štima krenula su kada je njegova majka Dolores nije pozvala na božićnu zabavu.

Ulje na vatru bile su informacije da Portugalac nije sa djevojkom bio na Maldivima tokom odmora i proslave njenog 29. rođendana, a takođe ona nije bila s njim na dodjeli “Zlatne lopte”, zbog čega je bila izložena brojnim kritika. Ronaldo je 2013. takođe dobio “Zlatnu loptu” za najboljeg igrača svijeta, a Shaykova je bila prisutna na svečanoj ceremoniji FIFA. Ipak, ove godine je izostala, a, slučajno ili ne, Ronaldo, za razliku od 2013, ovaj put nije zahvalio Irini u govoru u Cirihu.

Spekulacije su da je jedan od najpopularnijih svjetskih parova na nekoj vrsti hlađenja, a mnogi britanski tabloidi prenose da je stvar između njih gotova.

Ruska ljepotica je prestala da prati svog dragog na Twitteru, gdje je okačila fotografije kako sama uživa na plaži, što je još više dalo “municije” medijima da njihovu romansu proglase kao okončanu.

Njihova veza bila je u krizi u avgustu 2013. kada je objavljeno da je Irinu prevario sa brazilskom ljepoticom Andresom Urah, koja je osvojila titulu najbolje guze Brazila.