Jeste li znali ovo o Katie Holmes?

Katie HolmesGlumica Katie Holmes otkrila je nekoliko stvari o sebi – od svog omiljenog programa do nekih karakternih osobina. Kladimo se da niste znali da je omiljeni TV program glumice Katie Holmes ESPN. Najdraže jelo 35-godišnje bivše žene Toma Cruisea su špageti i mesne okruglice, piše Gossip Cop.

Katie Holmes za sebe kaže da je oduvijek voljela otkrivati nepoznate stvari te da je ne plaši spontanost iznenadnog putovanja. Glumica iz Ohija obožava putovati.

Mlada mama na kraju dodaje kako voli svoju kćer više od ičega na svijetu, a to je vjerojatno i razlog zašto je za svoj režiserski prvijenac odabrala roman Annie Weatherwax ‘All we had’.

‘Nakon što sam pročitala roman, otkupila sam prava za filma po njemu. Vidjela sam potencijal stvaranja odnosa između majke i kćeri zahvaljujući jedinstvenim dijalozima i iskrenosti koji se rijetko može vidjeti na filmu’, kaže Katie Holmes.
Odlučila je režirati film nakon razgovora s režiserom Joshom Booneom koji se ponudio napisati adaptaciju.

‘Oduvijek sam htjela režirati. Imala sam priliku vidjeti kako nastaju neki sjajni projekti, pa se i ja nadam da ću napraviti nešto jedinstveno’, zaključila je Katie Holmes, prenosi tportal.hr.