Kako sada izgleda poznati reper Eminem?

Blijedo ispijeno lice i pogled koji se gubi u daljini odavali su dojam osobe koja ima problema s bolešću ovisnosti. Vratio se na staro! Reper Marshall Bruce Mathers III (42), poznatiji pod umjetničkim imenom Eminem, pojavio se ispijenog lica na dodjeli nagrada, što je odmah pokrenulo skepulacije tabloida kako je ponovo počeo da se drogira!
eminem izgled
Reper je ranije u nekoliko navrata izjavljivao da može biti sretan što je živ, jer ga je droga skoro koštala života. Na dodjeli nagrade “Inovator godine” u New Yorku Eminem se pojavio u crnoj kožnoj jakni, crnoj majici i sa crnom kapom na glavi. Blijedo ispijeno lice i pogled koji se gubi u daljini odavali su dojam osobe koja ima problema s bolešću ovisnosti.

Prema sopstvenom priznanju Eminem je počeo da se drogira tokom snimanja filma “Osam milja” 2002. godine. On je po 16 sati dnevno bio na filmskom setu i noću nije mogao da spava. Doktori su mu prepisali “ambijen”, a ubrzo se navukao i na „vikodin“ i „valijum“.

“Droga me je skoro koštala života. Nekoliko puta sam bio na korak od smrti”, rekao je Eminem u jednom ranijem intervjuu.
Reper je, ipak, odlučio da želi da živi normalno i 2005. je otišao na liječenje i napravio je pauzu u karijeri od tri godine.

U dokumentarnom filmu “Kako zaraditi novac prodajući drogu”, koji je objavljen prošle godine, Eminem je otkrio da je jednom zbog prevelike doze droge završio u bolnici i da su mu doktori jedva spasili život.

“Da sam otišao u bolnicu samo sat vremena kasnije bio bih mrtav. Moji vitalni organi su počeli da se gase. Jetra, bubrezi, sve. Prikačili su me na dijalizu i doktori su mislili da se neću izvući”, otkrio je muzičar.

Tada je ostao “čist” samo mjesec dana prije nego što je ponovo počeo da koristi drogu.

Eminem bi trebalo ovog mjeseca da objavi novi album na kojem je sarađivao sa nekoliko kolega repera.
Izvor:alo.rs