Marijanu Batinić razbjesnili komentari

mirjana bVoditeljica Marijana Batinić nedavno je postala mama malenoj Eni, a nakon što je rodila priznala je da se jako bojala nakupljanja kilograma u trudnoći. Ipak, samo mjesec i pol dana nakon poroda, lijepa je voditeljica pokazala da se bojala bez razloga, a komplimenti koji to potvrđuju pršte sa svih strana, prenosi Index.hr.

No, voditeljicu je navala komplimenata razljutila jer, smatra, trudnice ne bi smjele biti opterećene kilogramima. “Istina je da mi, kao i svakoj ženi, gode komplimenti. Prvi tren sam bila oduševljena hvalospjevima. Ali, jedna stvar me ipak zasmetala, ma već dulje me kopka. Taj povratak u stari konfekcijski broj, nakon dva mjeseca od poroda, ipak ne bi trebao biti imperativ. Ja sam imala sreću i izgubila gotovo sve kilograme, ali isto tako sam mogla biti trokrilni ormar, jer sam jela kao manijak.

Pa što onda da sam ostala okrugla par mjeseci više? Ne moramo baš forsirati kako je vitkost u trudnoći veliki plus, slatke su i divne i velike okrugle trudnice, baš kao i one mame koje ne izgube sve kilograme u porodu. Jedna od mojih najzgodnijih prijateljica dobila je 30 kilograma i bila predivna, a na staro se vratila tek nakon više od godinu dana.

Barem u trudnoći i nakon nje žene ne trebaju razmišljati o dijetama, a mediji ih u tome trebaju podržavati, rekla je Batinić za Story, te dodala: “To mi je bila noćna mora kad sam ostala u drugom stanju i bila sam opterećena time, a stvarno nema potrebe. Bar je trudnoća razdoblje kad se žene ne bi smjele panično bojati kilaže, već uživati u svom odrazu u ogledalu”.