Neobični savjeti za ljepotu koji su djelotvorni

Ove ideje možda zvuče neobično, no ono što je bitno je da su djelotvorne.
savjeti za ljepotu

1. Preskočite šampon

Svakodnevno pranje kose isušuje kosu i tjeme, uništava prirodne masnoće tjemena koje ga štite te dovodi do brojnih problema s kosom i tjemenom. Problemi s peruti, lomljivom kosom i osjetljivim tjemenom često su posljedica upravo svakodnevnog šamponiranja. Ako već ne možete bez pranja kose, isprobajte šampone za suho pranje i odgodite pranje za par dana.

2. Napudrajte trepavice

Kako bi vaše trepavice bile što izražajnije i bogatije, volumen im dodajte uz pomoć običnog dječjeg pudera. Nanesite prvi sloj maskare, zatim napudrajte trepavice, a potom nanesite završni sloj maskare et voila !, imat ćete pogled kroz guste trepavice koji će mu slomiti srce.

3. Istrljajte se kavom

Napravite smjesu od pola šalice zrna kafe, 3 velike žlice kokosovog ulja, pola šalice smeđeg šećera i par žličica cimeta. Dobivenu smjesu koristite kao piling za tijelo koji će vam besprijekorno njegovati kožu i pripremiti jeza hidrataciju. I još ćete savršeno mirisati!

4. Joga smijeha

Najbolji beauty savjet koji možete dobiti je da budete sretni i nasmijani, jer vas ništa ne čini ljepšim i mlađim od iskrenog osmijeha na licu. A kako biste potencirali dobre vibracije i pozitivnu energiju, preporučujemo vam da isprobate jogu smijeha. Postoje čak i studije koje su pokazale kako su žene koje su redovito išle na jogu smijeha atraktivnije zbog visoke razine estrogena koji je cijelo vrijeme prisutan u njihovim tijelima. Ili drugim riječima, sretni ste i nasmijani i rumeni, i cijelo se vrijeme hihoćete poput zaljubljene curice. Ima li išta bolje?
Izvor:cosmopolitan