Nina Morić je ponovno zaljubljena

nina moricNinaMorić, bivša hrvatska manekenka sa stalnom adresom u Milanu, ponovno je zaljubljena. Tek što je krajem ljeta naprasno prekinula kratku romansu s Marcom Sirecijem, koji je 12 godina mlađi od nje, pod izlikom da se ‘zaželjela samoće’, lijepa Nina, koja je karijeru televizijske …

… voditeljice izgradila u Italiji, nije dugo samovala. Srce joj je osvojio 30-godišnji Luigi Mario Favoloso, koji se na Instagramu opisao riječima: ‘biznismen, putnik, model i mnogo više’.

O 27-godišnjem muškarcu koji slobodno vrijeme najradije provodi u Nininom zagrljaju, malo se zna. Talijanski mediji pišu da ima grčke korijene, ali i da je upravo u Grčkoj upoznala i njegove roditelje, prenosi Tportal.

Već godinama Nina Morić puni stupce svojim brakovima i kratkim ljubavnim vezama i talijanskih i domaćih medija. Punih sedam godina bila je u turbulentnom braku s Fabriziom Coronom, s kojim ima 13-godišnjeg sina. Prošle godine udala se za Massimiliana Dossija, ali im je brak potrajao svega dva mjeseca. Nakon tog razvoda Nina je izjavila da odustaje od muškaraca i okreće se vjeri, ali činilo se tada da ju je Talijan Marco Sireci uspio razuvjeriti. Međutim, kad je Nina naprasno prekinula i tu romansu, fanovi su joj napisali na Instagramu da prečesto mijenja dečke. Ona je na sve odgovorila da to nije istina i da će ih, ako to bude željela, mijenjati svaki dan.