Rastali se Tim Burton i Helena Bonham Carter

Jedan od omiljenih hollywoodskih parova, redatelj Tim Burton i glumica Helena Bonham Carter, odlučili su se razdvojiti nakon 13 godina zajedničkog života.
Tim Burton i Helena Bonham Carter
Tim Burton i Helena Bonham Carter prijateljski su se razišli ove godine, ali su ostali prijatelji i nastavit će zajedno odgajati djecu Billyja Raymonda i Nell – kratko je priopćio glumičin glasnogovornik.

Jedan od najboljih američkih redatelja koji se krajem osamdesetih proslavio filmovima “Bubimir” i “Batman” svoju sada već bivšu partnericu upoznao je 2001. godine na snimanju filma “Planet majmuna”.

Nakon toga, Helena Bonham Carter glumila je u svim njegovim filmovima, među kojima su najznačajniji “Krupna riba”, “Charlie i tvornica čokolade” i “Alisa u zemlji čudesa”.

S obzirom na to da Helena nije dobila ulogu u Burtonovu najnovijem filmu “Big Eyes” koji se uskoro počinje prikazivati u SAD-u, njihov rastanak mogao se predvidjeti i prije službene potvrde Helenina glasnogovornika. Što je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi presudilo, za sada nije poznato.