Serija The Office postaje dugometražni film

The OfficePetnaest godina nakon urnebesnih dogodovština iz engleske serije “The Office” (Ured), legendarni David Brent pokušat će ostvariti svoj san i postati rock zvijezda u filmu koji će sa snimanjem početi sljedeće godine. Kako prenosi BBC, britanski komičar Ricky Gervais …

… najavio je novi projekt u kojem će glavni protagonista biti šef ureda David Brent, junak popularnog sitcoma kojim se Gervais proslavio.

Riječ je o dugometražnom filmu pod nazivom “Life on the Road” (Život na putu) koji prati Brenta 15 godina nakon što je, u potrazi za rockerskom slavom, napustio tvrtku Wernham Hogg.

U novom projektu, Brent je trgovački putnik koji prodaje sredstva za čišćenje i krstari zemljom ne bi li prikupio novac neophodan za financiranje svoje “koncertne turneje iz snova”.

Čvrsto je uvjeren da ga filmska ekipa prati kako bi snimila rock dokumentarac o njemu.

Pored Gervais, koji će ponovno glumiti Davida Brenta, očekuje se nastup i ostalih glumaca iz serije, prije svega Martina Freemana koji je nakon Ureda ostvario niz zapaženih uloga, kako u Engleskoj tako i u Hollywoodu.

Višestruko nagrađivana serija “The Office”, koja se na BBC-ju prikazivala od 2001. do 2003. godine, preuzeta je u više od stotinu zemalja, a snimljene su i brojne verzije, kao što je američka, sa Steveom Carelom u glavnoj ulozi, koja je, također, bila veliki hit.