Severina i Ministarke u pjesmi Uno momento

uno momentoDuet Severine i sve popularnijeg ženskog sastava “Ministarke” za pjesmu “Uno momento” danas se premijerno pojavio na YouTube kanalu, a vrući spot u roku od samo dva sata pogledale su na hiljade njihovih obožavalaca. “‘Uno momento’ je jedna od onih pjesama koja …

… osvaja na prvu. Da ju čujem u klubu, prva bih ustala i plesala. Nadam se da će slične reakcije izazvati i kod vas. Uživajte”, napisala je Severina na svom zvaničnom Facebook profilu.

Hrvatski mediji su ovaj spot, u kojem se Severina mazi sa Editom Aradinović iz “Ministarki”, već okarakterisali kao njen “najeksplicitniji do sada”.

Prije nekoliko dana Seve je “zagolicala” maštu svojih obožavalaca objavljivanjem djelića spota za pomenutu numeru i, sudeći po pregledima, odmah je bilo jasno da će to biti veliki hit ovog ljeta.

Pjesmu su napisali Filip Miletić i Miloš Roganović, koji već uveliko rade na 13. Severininom albumu.

Produkciju spota hrvatska pjevačica je prepustila ekipi producentske kuće “IDJ videos”, režiseru Andreju Iliću i snimatelju Đorđu Trboviću.

Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama izuzetno je bio popularan hashtag #unomomento pod kojim su Severinini fanovi oduševljeno komentarisali objavljene promo-fotografije iz spota.

U spotu Severina pali automobil, tjera muškarce da gore (uz pomoć specijalnih efekata), a nisu izostale ni provokativne scene, na radost muškog dijela obožavalca ovih djevojaka.

Iako su na samom početku karijere, četiri djevojke koje čine “Ministarke” osvojile su publiku kako u Srbiji, tako i van njenih granica, pa je poslije veoma uspješne zajedničke pjesme sa Acom Pejovićem došla saradnja i sa Severinom.

Popularna Seve priznala je da je inspiraciju za video pronašla u spotovima pop zvijezde Bijons, a provjerenom aranžmanu vatre, golotinje i muškaraca dodala je i nešto balkanskog štiha, zamijenivši luksuzna vozila dobrim starim stojadinom.

Zanimljivo je da je prije Severine numera “Uno momento” bila ponuđena mladoj pjevačici Milici Pavlović.

Ipak, na kraju je ona završila u rukama Seve, koja ju je u duetu s “Ministarkama” otpjevala i začinila pravom mjerom seksepila.

Ona je komentarisala da je “Uno momento” neodoljivo podsjeća na pjesmu “Italiana”, koja je bila hit prošlog ljeta.

I ova pjesma će se naći na Severininom 13. albumu, za koji je pjevačica najavila da bi mogao biti objavljen krajem godine. Prvi singl koji će se naći na istom je “Alkatraz”, koji je pjevačica objavila još u martu.

Za tu numeru Seve je izjavila da je kao žena, emotivna, ali snažna, kao i da govori o beskonačnoj ljubavi.

“‘Alkatraz’, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pjesama gdje će me publika nadglasati”, rekla je Severina tada o “Alkatrazu”. Ostaje da se vidi da li će nju i “Ministarke” nadglasati i u numeri “Uno momento”.