Snimak Angeline Jolie koji je šokirao mnoge

Angeline Jolie snimakProšle sedmice svijet je ostao u šoku kada je National Enquirer objavio da posjeduju snimke nadrogirane Angeline Jolie.

Američki tabloid intervjuisao je 68-godišnjeg Franklina Meyera koji tvrdi da je bio njen diler i opskrbljivao ju drogom nekoliko godina. Jednom prilikom, nakon dostave droge u njen dom, upitao je glumicu može li je snimati. Ona je pristala i tada je nastala ova 16-minutna snimka.

Meyer kaže da je Angelina u tom trenutku bila pod utjecajem heroina i kokaina. Angelina nikada nije skrivala da je iza nje i mračno razdoblje koje je bilo ispunjeno drogom, ali ovo je prvi put da je javnost dobila uvid u njeno tadašnje stanje. Na snimci vidljivo nervozna, umorna i mršava glumica hoda gore-dolje po svom stanu i razgovara na telefon. Nije poznato ko je bio s druge strane linije. Njene rečenicu često su nepovezane i teško je shvatiti o čemu zapravo govori, ali u nekoliko navrata spominjala je svoju porodicu i raspravljala o svojoj karijeri.

“Stvar je u tome, znaš, ta ideja nabavljanja kuće za sve, to je… To jednostavno nije potrebno. Ali znaš… To je jednostavno… Jednom sam rekla ‘a što ako prestanem raditi’? Ona mi je rekla da se opustim, znaš. Ali pitala sam ju što će se dogoditi ako više neću raditi za tebe, ako neću zarađivati toliko novaca? Ti ostaješ u stanu dok ne zaradim više i dok si ne mogu priuštiti veću kuću. Što ako mi se nešto dogodi? Ne želim da ovo uništi našu vezu. I ne želim da ovo bude ona stvar gdje, znaš, odemo van nešto raditi ili odemo na večeru, i znaš… ona dođe u posjet i ne kupi nešto za sebe. I rekla sam joj da se ponekad moramo podsjetiti kada dođemo kod tebe… Znaš, ovaj koncept. Svi smo mi na istom mjestu i teško nam je razmišljati o tome da kupimo kuću ili aute kad nemaš nove robe, ili imaš rupe na njoj”, ispričala je Angelina u razgovoru.

S obzirom ba to da su u printanom izdanju tabloida objavljeni i screenshotovi koji nisu izvađeni iz ovog videa, pretpostavlja se da National Enquirer ima još jedan video koji bi moga kompromitirati ugled slavne glumice, piše Index.
Pogledajte video OVDJE.