Stvari koje nećete moći da promjenite kod dečka

promjeniti dečkaMožda ti se ne sviđa kako sprema kuću, gdje siječe nokte i to što više voli kako njegova mama kuha, ali on je ipak tvoj muškarac.

Svaka djevojka bi promijenila nešto na svom momku. Rijetke su one koje su sasvim zadovoljne s njim onakvim kakav je! Neke stvari kao što je način oblačenja ili frizuru, možete promijeniti na njemu, a da on to i ne primijeti, ali postoji nešto što nikada neće promijeniti.

Najdraži nogometni klub

Koliko god se trudila, njegova ljubav prema klubu za koji navija od djetinjstva je jednostavno jača od tvoje želje da tu ljubav malo smanjiš. Kad je utakmica – utakmica je, a od nje ga nećeš moći odvući čak ni uz najveće napore. Čak i ako ga mamite seksom, od televizora će se odlijepiti tek za vrijeme poluvremena.

Najdraže čarape

Neki muškarci stvarno paze na izgled svojih čarapa. Boja mora odgovarati cipelama i hlačama, moraju biti čiste, uredne i lijepe. To su neki muškarci. Većina nijh, s druge strane, toliko malo mari za izgled i boju čarapa da nije rijetkost vidjeti muškarca u rasparenim ili ofucanim čarapama. Jedini način da se riješiš njegove nebrige za čarape je da baciš sve koje ima, i zamijeniš ih dobrim, a ni tada nema garancije da će ih svaki put upariti.

Njegov način pospremanja

Možeš mu do mile volje objašnjavati kako ti voliš da sama pospremaš krevet, ali on to jednostavno neće uvažiti. Čak i ako uvaži, čim dobije priliku složit krevet po svom, jer je tako navikao. Ovo vrijedi i za pranje suđa, sortiranje rublja, ostavljanje čaša od soka po cijelom stanu. Možeš ga natjerati jedino galamom, ali ni tada to neće raditi svojevoljno.

Mamina kuhinja

Ti možeš napraviti identičnu pitu od jabuka kao i ona, tvoja čak može biti i za nijansu bolja, ali u njegovim očima, pita njegove mame je najbolja pita na svijetu. Možeš se trudiš do besvijesti, ali niti jedno jelo koje skuvaš neće moći ga vrati u djetinjstvo kao omiljeni ručak iz maminog lonca. Oko ove činjenice možeš se nerviraš, ali jednostavno prihvati činjenicu da je to tako kako je.

Odvratne navike

Svako od nas ih ima, pa tako i tvoj dragi. Možda siječe nokte na mjestu koje je tebi apsolutno nezamislivo, ili ostavlja zubni konac svuda po kući, možda čačka uho za stolom … Shvaćamo da je u tvojim očima sve to odvratno, ali to je nažalost nešto od čega ne možeš pobjeći. Prije nego što ga napadneš, sjeti se svojih navika koje se njemu ne sviđaju: vaticu za šminku po cijelom stanu, kozmetički proizvodi koji zauzimaju pola kupatila, pasta za zube koju nikad ne zatvaraš iako znaš koliko ga to nervira … Zvuči poznato?