Sve o Jeleni Kikić, novoj djevojci Milana Popovića

jelena i milanPar je uslikan u opuštenoj šetnji na Hvaru i odmah su počele spekulacije da tu ima nešto više od samog prijateljstva.

Jelena Kikić rođena je u Subotici, a od svoje 16. godine bavi se manekenstvom. S modnom agencijom “Fox” Jelena je počela da putuje svijetom i radi najveće revije širom Evrope i Azije i ostvaruje svoje snove.

– Manekenstvo mi je hobi i nije bilo puno interesantnih situacija, ali evo, na primjer, prošle godine sam snimala reklamu za makedonsko pivo i bila sam povrijeđena. Tokom snimanja, užareni reflektor je pao na moje koljeno. I dan danas imam ožiljak od toga i uvijek me podsjeti na tu situaciju – kazala je Jelena svojevremeno u intervjuu za Telegraf.

Po profesiji je diplomirani novinar, a vodi emisiju “Vino i vinogradarstvo”.

– Novinarstvo sam uvijek gledala kao profesiju. To sam i studirala, ja sam diplomirani novinar, a ostalo mi je još godinu dana da završim master na Fakultetu političkih nauka. Manekenstvo mi je uvijek bio samo hobi. Dosta mi je pomoglo da proputujem i upoznam se s ljudima. Ipak, novinarstvo me je privlačilo od malena. U srednjoj školi sam radila emisiju na lokalnoj stanici – rekla je tada ljepotica iz Subotice.

Jelena je svojvremeno bila dovođena i u vezu s mnogim poznatim ličnostima, poput Viktora Troickog, recimo. Kikićeva je demantovala da je bila u romansi s poznatim teniserom.

Ona se oprobala i u glumi, budući da je igrala u seriji “Budva na pjenu od mora”.

Na pitanje koji tip muškaraca najviše privlači, kaže:

– Nemam određen tip muškaraca koji me privlače, ali recimo da volim šarmantne i zrele muškarce.