Trendi frizure za okruglo lice

To se svakako odnosi na izbor nove frizure. Morate slijediti određena pravila kako bi pronašli odgovarajuću alternativu za svoje crte lica. Odabir frizure za vaš oblik lica zahtijeva prije svega određivanje oblika lica, nakon čega možete pronaći bezbroj fruzura kod naših omiljenih ličnosti.
trendi frizure okruglo lice

Frizura za okruglo lice 1: Selena Gomez – punđa

Tko je rekao da žene s okruglim oblikom lica uvijek biraju slobodne frizure? Zapravo, za posebne prilike pravilno odabrana punđa je možda najbolja alternativa koju možete razmotriti. Dobra ideja je kopirati Selenu Gomez i njenu super elegantnu punđu s blagom teksturom u prednjem dijelu koji se koristi da izduži njezino okruglo lice i stvorisavršen balans između nevjerojatnih crta lica.

Frizura za okrugle lice 2: Cameron Diaz – boho valovi

Cameron Diaz uvijek uspijeva izgledati kao milijun dolara, bez obzira da li se radi se o glam crvenom tepihu ili dnevnoj šetnji u casual stilu. Njezina savršeno odabrana frizura uvijek uspijeva istaknuti njene najbolje osobine i da idealne proporcije njenom licu. Romantični boho vibe u kosi je samo još jedna cool frizura za okruglo lice koju možete primijeniti!

Frizura za okruglo lice 3: Dru Barme

Dru Barimo je još jedna ličnost, koja izgleda nevjerojatno. Njezina lagano pokupljena kosa je posebno zapanjujući opcija koju možete uzeti u obzir za glam izlaske. Koristeći odgovarajuću šminku stvorit idealnu ravnotežu.

Frizura za okruglo lice 4: Kate Bosworth

Kosa počešljana na centralni razdjeljak je uvijek odličan izbor ako imate okrugli oblik lica, jer uspijeva malo izduži lice čineći ga idealnim. Ova jednostavna frizura, koja Kate Bosworth stoji nevjerojatno, odlična je za specijalne prilike, posebno kada je u kombinaciji sa smjelim crvenim ružem.

Frizura za okruglo lice 5: Emma Stone

Igranje s različitim stilovima, od minimalističkog do boho, definitivno može dovesti do savršenog ishoda. Emma Stone odlučila je da prigrli glam retro stranu, holivudski inspiriranu retro frizuru s dugim šiškama na stranu. Ovo je još jedna jedinstvena frizura za okrugli oblik lica koju možete uzeti u obzir!

Ovo su samo neke cool frizure za okruglo lica koje možete probati. Ono na što uvijek treba da se usredotočite jesu vaše najbolje crte lica, pokušajte ih istaknete kroz pravilno odabranu frizuru i šminku.
trendi frizure za okruglo lice 1trendi frizure za okruglo lice 2 trendi frizure za okruglo lice 3 trendi frizure za okruglo lice 4 trendi frizure za okruglo lice 5trendi frizure za okruglo lice 6 trendi frizure za okruglo lice 7 trendi frizure za okruglo lice 8 trendi frizure za okruglo lice 9 trendi frizure za okruglo lice 10 trendi frizure za okruglo lice 11trendi frizure za okruglo lice 12