Vjenčali se Angelina Jolie i Brad Pitt

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad Pitt izrekli su sudbonosno ‘DA’. Bradu je ovo drugi, a Angelini treći brak. Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali su se u subotu, 23. augusta u Francuskoj, potvrdio je glasnogovornik ovog slavnog glumačkog para, a donosi The Associated Press.

Iako se već godinama šuška o njihovom vjenčanju, kao i o lokaciji, čini se kako su uspjeli sve zadržati daleko od očiju znatiželjnika i vjenčati se u tajnosti, prenosi tportal.

Mala kapelica do koje su Angie pratila dvojica najstarijih sinova Madoxx i Pax, bila je rezervirana samo za njih, bliske prijatelje i obitelj. Kćeri Zahara i Vivienne bacale su latice, a Shiloh i Knox nosili su prstene, kaže glasnogovornik.

Najslavniji glumački par na svijetu zaljubio se na filmskom setu ‘Gospodin i gospođa Smith’ koji su snimali 2005. godine. Nakon fatalnog susreta Brad je ostavio svoju veliku ljubav Jennifer Aniston i već gotovo deset godina uživa u nježnoj romansi s Angie.

Angelina i Brad roditelji su troje usvojene djece, 12-godišnjeg Maddoxa, desetogodišnjeg Paxa i devetogodišnje Zahare, te troje biološke djece, osmogodišnje Shiloh, te petogodišnjih blizanaca Knoxa i Vivienne.