Zablude iz filmova o ljubavi

o ljubavi zabPogledajte koje su to zablude o ljubavi, koje  vidimo u filmovima.

1. Ako se mrzite na početku, vrlo vjerojatno da će tako i ostati.

Ako izgleda kao kreten, miriše kao kreten i priča kao kreten, jednostavno jeste kreten. I ne, neće se dogoditi da vi shvatite da je on zapravo jedna duša od čovjeka, brižna i željna da Vam sve što u životu želite.

2. Nijedan normalan muškarac neće tražiti birati između njega i uspješne karijere.
Svaki film bez izuzetka koji je prikazan u posljednje vrijeme prikazuje ženu ili kao uspješnu singl zaposlenu ili voljenu divnu domaćicu. Ne, ne mora značiti. I ne, nijedan muškarac pri zdravoj pameti neće svoju ženu uvjetovati da bira između njega i karijere.

3. Ne događa se tako često da ljudi u sekundi shvate da su pogriješili i da pojure po najvećoj oluji za svojom ljubavi u trenutku kada ona zauvijek napušta zemlju … Naravno sretan kraj se podrazumijeva.
Da, godine i godine prođu a onda dođe minut do 12, ona odlazi, kiša pljušti, a on shvaća – sad ili nikad! Nemoguće! Ok, moguće, ali jedan u 10 milijuna slučajeva. Ima li uopće potrebe objašnjavati ovaj scenarij?

4. I da, nitko ne izgleda tako dobro dok kisne.

Kada smo kod kiše i trčanja za ljubavi koja klizi i odlazi. Neće se dogoditi da itko tko se nađe u ovoj situaciji bude apsolutno savršeno obučen, sa kompletnom šminkom, uskim hlačama, svježom frizurom. Više je vjerojatno da će djevojka na sebi imati pidžamu iz koje danima nije izašala, kosu vezanu na vrh glave, i razmazanu šminku od plakanja. Muškarci? Isto, samo bez šminke.

5. Seks je čudan.
Svaka romantična komedija prikazuje neke čudne situacije kada dvoje dođu do krevet faze. Ko im je ikada dao takvu ideju?!

6. Kada pričamo o seksu, uglavnom jedva da imate slobodnu sobu u svom malenom stanu koji dijelite sa cimericom gdje to možete svakodnevno opušteno raditi.
Oni ulijeću u stan, penthouse, sve savršeno, prostrano, preskupo … Ne! Koliko prijatelja znati koji žive u stanu s više od dvije prostorije? Bilo bi lijepo, ali …

7. Nitko ne ostavlja govorne poruke!

U današnje vrijeme jednostavno se ne događa da iko ostavlja govorne poruke! Da, može dogoditi majka nekada da vas okrene, pa ne dobije, a vi slučajno ostavili uključenu govornu poštu mobilnog operatera … Ali koliko vam se zapravo i to puta desilo?

8. I ne, ne pojavi se vaš omiljeni benda da zasvira još omiljenu pjesmu u trenutku kada ste u općem rasulu.
Možete otići u kafić gdje sviraju. Koncert. Klub. Ali da vam dođu, ne. Točka.

9. Muškarci rijetko primjećuju makeover za koji se djevojka toliko trudila.

Muškarci jednostavno ne primjećuju ovakve stvari. Djevojke koliko god da se trudile, ne vide! Probajte, pitajte ih kakva vam je nova frizura nakon šišanja, on će vrlo vjerojatno reći da vam je nova boja sjajna ili da mu se sviđaju te šiške koje, inače, tu stoje od vaše osme goodine …

10. Fantastične prosidbe iz snova ili najsavršenija pomirenja ne jamče dobru vezu.
Pomirenje vodi idealnoj vezi. Čim je puklo nije idealno. Prosidba podrazumijeva sjajan brak. U kom svijetu? Ne mora značiti da neće biti, ali tko jamči da hoće?