Zadnje objave Robin Williams na društvenim mrežama

Robin WilliamsTužna vijest o hollywoodskom velikanu potresla je svijet. Njegova zadnja objava na društvenim mrežama pokazala je jednu stvar u koju svi možemo biti sigurni, a to je ljubav prema svojoj obitelji.

Iznenadna vijest o smrti 63-godišnjeg glumca potresla je mnoge kolege i obožavatelje diljem svijeta. Robin Williams uveseljavao je mnoge, no očito se nije mogao nositi sa svime što slava nosi. Njegova glasnogovornica je potvrdila kako se u zadnje vrijeme borio s depresijom, a navodno se borio i od ovisnosti o alkoholu.

No iako je imao unutarnje borbe, nikada nije sumnjao u svoju obitelj. Njegov zadnji post na Twitteru i Instagramu otkriva ljubav prema obitelji, a slavio je i 25. rođendan svoje kćeri Zelde Williams. Prije nekoliko sedmica objavio je fotografiju iz prošlosti te dodao: ‘Imaš četvrt stoljeća no uvijek ćeš biti moja mala djevojčica’.

Njegov profil je put obiteljskih fotografija iz prošlosti, ali i kolega glumaca s kojima je snimao ili s kojima je gostovao u raznim emisijama. U ime Robinove obitelji tražimo privatnost u našoj dubokoj tuzi. Nadamo se da naš fokus neće biti njegova smrt nego bezbrojni trenuci radosti i smijeha koje je on dao milijunima’, dodala je glumčeva supruga Susan, prenosi dnevnik.hr.