10 koraka za savršenu vezu

Da bi veza bila uspješna, partneri moraju uvijek, u svakom trenutku da se trude i ulažu u nju. Nije dovoljno smuvati se s nekim, uživati ​​u euforiji zaljubljenosti mjesecima, a kada se stišaju strasti, opustiti se i zaboraviti sav trud koji ste ulagali na početku. Vaše ulaganje mora nastaviti ukoliko mislite iz veze izvući najbolje – osobu koja će uvijek, u svakom trenutku i svakog dana vašeg života biti tu za vas.

Ukoliko vam je stalo, ovih nekoliko koraka morate napraviti ne bi li zauvijek ostali u oblaku ljubavi.

Nemojte da vičete čim partner predloži nešto što vama nije najdraža aktivnost! Razgovarajte pristojnim tonom i nađite zajedno neki kompromis.

Nakon seksa, privijte se uz partnera, mazite se i Utonite u san. Ne morate iste sekunde nakon orgazma da uskočite u svoju staru kućnu trenerku.

Na prvom izlasku sigurno niste kukali kako ste debeli i jadni pa to nemojte raditi ni u vezi. Ostanite vedri i neke stvari zadržati za sebe. Samopouzdanje je uvijek seksi.

Bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, voljenoj osobi će biti drago ako se ponekad doslovno zabuljite u nju s onim sladunjavim, blesavim, zaljubljenim smiješkom.

Koliko god mrzili jutro, povremeno priuštite partneru jutarnji seks.

Nikada o problemima ne raspravljajte u javnosti, a pogotovo ne u društvu. Nitko ne mora znati za vaše probleme.

Zadržite dozu tajanstvenosti tako što ćete određene rituale u kupaonici uvijek obavljati u odsustvu partnera.

Zadržite dozu šarma i ludosti i učinite ponekad nešto što se od vas ne očekuje. Na primjer, dok hodaju ulicom, zgrabite dragog ili dragu za guzu, a kad vam se okrene, samo se nasmijte i zavodnički namignite.

Ponekad se malo potrudite i tijekom običnih dana, kada za to nemate neki specijalan povod. Jednog običnog utorka, kada se voljena osoba vrati s posla, neka vas zatekne s gotovom večerom i vinom u rukama.

Ne ponašajte se kao da ste sijamski blizanci. Ne morate izlazite zajedno svaki put, već se podijelite u izlascima, svatko sa svojim društvom. Bićete zahvalni na onome što slijedi kada se nađete kući.