10 stvari koje se ne dopadaju muškarcima

Evo najčešćih pogrešaka koje tjeraju muškarce od vas. Izbjegavajte ove stvari za koje mislite da vas čine ugodnijim, a od kojih se muškarci groze i bježe od vas.
10-stvari-koje-se-ne-dopadaju-muskarcima

1) PREVIŠE PARFEMA

Parfem bi trebalo muškarce privući bliže. Ako ne može vam se približi na pola metra a da mu oči ne zasuze, pretjerale ste. Muškarci žele je vaš parfem samo za njih a učinak kvari to da moraju ga dijele sa svima u prostoriji. Nemojte se polijevati parfemom, probajte suptilno stavite vaš omiljeni miris iza uha, na ručni zglob i iza koljena.

2) DEBELI SLOJ PUDERA

Puder bi trebao biti nijansu svjetliji od boje vašeg tena i sakriti nepravilnosti koje nam je priroda dala. Ako vaš puder privlači previše pozornosti, pogrešno ga koristiti. Ono što najviše odbija muškarce je kada ga stavite previše, koristite pogrešnu nijansu ili ga ne utrljate dobro oko predjela čeljusne kosti. Da bi izbjegli ovo, posvetite više pažnje tonu koji koristite, dobro razmažite i ponovno spužvom poravnajte sloj.

3) PREVIŠE ŠKOLJKICA NA KAPCIMA

Svjetlucava sjenilo za oči nikome ne stoji. Može biti prihvatljiva kada ste u tinejdžerskim godinama, ali poslije toga se prebacite na mat sjenila. Nema smisla davati novac na kreme protiv pjegica kada ćete ih otkriti sjenilom sa šljokicama. Ako ste se odlučile staviti smokey eyes, izbjegavajte koristiti ovakve sjene i pobrinite se da ne postignete izgled “prenašminkanog” oka.

4) GRUDVICE OD MASKARE

Muškarci misle da su duge trepavice seksi, ali naglašene trepavice s grudicama nikako ne privlače muškarce. Isto tako su loši ostaci maskare oko predjela trepavica. Eksperimentirajte s drugim proizvodima, ukoliko vam ta maskara koju trenutno koristite stvara ovakve probleme. Ako vam se maskara tijekom dana razmaže, pokušajte s vodootpornim formulama.

5) LOŠE UKLONJENE DLAKE

Dok neke feministkinje dižu glas protiv kulture koja se okreće tome da se žene briju i depiliraju, istina je da ni jedan muškarac ne želi dodirnuti nogu koja “bode”. Nema poante u traćenju vremena na kosu i šminku, ako vaš noge, ruke ili pazuh nisu glatki.

Sviđalo vam se ili ne, muškarci ne podnose dlake. Ovo je najčešća pogreška koju žene čine.

6) SUHA KOŽA

Suha koža je jednako loša kao koža s prištićima. Ne poziva na dodir. Ispucali laktovi i koža na petama ne privlače muškarce. Uvedite u dnevnu rutinu dodatnu hidrataciju kože, pod obavezno! Ne bi trebalo da to radite samo zbog muškaraca, već zbog sebe na prvom mjestu. Svaki dan njegujte kožu da bi izgledale mlađe duži period. Ako imate izuzetno suhu kožu možete se poslužiti preparatima koji sadrže kokosovo ili maslinovo ulje. A možete i koristiti maske za lilc. Suha koža nikada nije zanimljiva i potrudite se da je njegujete svakodnevno.

7) LOŠA HIGIJENA ZUBA

Zadah i žuti zubi ne privlače poljupce. Ako imate dokaz vašeg posljednjeg obroka između zuba, zaboravite na muškarce. Vaši zubi imaju fleke? Potražite neko od rješenja za izbjeljivanje. Redovito perite zube i potrudite se da to činite ispravno. Ako pušite ili pijete kavu, nosite sa sobom žvake ili neke bombone za osveživanje daha.

8) SJAJ ZA USTA

Zamislite kako odvratno izgleda kada vidite muškarca s hranom na brkovima. E tako se osjećaju muškarci kada vide hranu zalijepljeni na vašim usnama. Ni jedan muškarac neće da se približi tom sjajnom ljepilu za muhe Umjesto ljepljivog sjaja, okrenite se prirodnim bojama karmina s hidratacijom. Još jedan promašaj je tamna olovka za usta ispod svjetlijeg ruža ili sjajila. Olovka za usta bi trebao biti iste nijanse kao vaš ruž i da ima svrhu da ruž ne prijeđe rub usana. Moguća pogreška može biti da vam se ruž skine a da olovka ostane. To muškarce asocira na nepopunjena dječju bojanku.

9) KOSA KOJA NE SMIJE DA SE DODIRNE

Muškarci vole prirodan izgled. Bilo bi lijepo kada bi vam kosa izgledala pomalo elegantno, ali izbjegavajte frizure koje izgledaju kao da bi jedan dašak vjetra mogao sve upropastiti. Birajte prostije ali ljepše frizure, posebno ako nemate puno vremena za sređivanje kose. Nemojte koristiti previše proizvoda za stiliziranje kose, muškarci žele dodirnu vaš pramenove, a da ne moraju poslije toga da peru ruke. Oni vole meku, dodirljiv kosu koja nije previše stilizirana i savršena.

10) SREĐIVANJE NA JAVNOM MJESTU

Naravno, muškarci vole da su žene uvijek dotjerane. Nemojte im uništavati iluziju vašeg savršenstva javnim sređivanjem. Suptilno popravljanje karmina poslije večere je sasvim u redu, ali spremite češljanje, prskanje parfema i velike popravke šminke za toalet. Nikako nemojte dozvoliti sebi da turpijate ili lakirate nokte na javnom mjestu. Provodite više vremena s njim, a manje s vašom šminkom.
Izvor:blic