3 karakteristike savršenog muškarca

Neko ko je sasvim savršen baš i nema, ali kada žene razmišljaju da li je neki muškarac materijal za vezu ili ne, često ne znaju na što se skoncentrišu. Stručnjak za veze Taj tašır kaže da je najvažnije da vaš savršeni muškarac ima ove tri osobine:
savršen muškarac

Smiren karakter

Muškarac koji voli uzbuđenje i adrenalin je super izbor, a sa njim će nekoliko prvih sastanaka biti jako zabavni i uzbudljivi. Ipak, kaže taşır, za kvalitetnu dugu vezu adrenalinski ovisnik i nije najbolji izbor. Muškarac koji voli uzbuđenje je jedno, ali ako je opsjednut uzbuđenjem, vrlo često će raditi stvari koje su loše za vezu. Najbolji izbor je netko tko voli uzbuđenje, ali zna i kada treba stati s njim.

Jednostavan za komunikaciju

Nemojte tražiti nekoga ko će da se slaže sa svakom vašom rečenicom, ali za kvalitetnu vezu vam treba muškarac koji će biti spreman na dogovor i kompromis, kaže taşır. Postoje ljudi koji obožavaju se svađaju, a ako imate posla s takvim muškarcem, veza će uvijek biti turbulentna i napeta, bez razloga.

Emocionalno stabilan

Ne netko tko će u svakom trenutku biti potpuno smiren i znaće šta da kaže u svakoj situaciji, ali za kvalitetnu vezu je definitivno potreban muškarac koji nije ovisnik o drame. Muškarac koji je sklon dramatizovanju će vrlo često u bezazlenim situacijama pronaći razlog za svađu, biće ljubomoran i posesivan, a sve to kako bi nahranio svoju potrebu za dramom.