3 moderna gradska automobila za sve prilike

Autor Datum 11/07/2016

Možda naslov naše današnje priče zvuči pomalo pretenciozno, ali zaista postoje te neke vrste automobila sa kojima uvek možemo biti u modi, iako to nije sama svrha automobila, ali koji nam ujedno mogu odlično doći za udobnu gradsku vožnju. Niko ne želi veliki automobil koji će jedva provući kroz uzane uličice prepunih gradoa i da ih potom spakuje u još manja mesta za parking. Ako ih uopšte i ima.

Zato se definitivno može zaključiti da su sledeće vrste automobila idealne za gradsku vožnju, a takođe uvek odgovaraju svim prilikama. Prevešće nas od tačke A do tačke B, uvek će izgledati moderno i kvalitetno, a biće i veoma isplativi, pošto ne troše mnogo.

Zato, pre nego što počnemo, nije loša ideja razmisliti o ekonomičnosti automobila koji trenutno posedujete. Da li troši previše goriva? Koliko se često kvari? Predlog je da nakon što pogledate koji su to savršeni moderni automobili za savremene gradske devojke i žene, razmislite o tome da svoju starudiju pošaljete agenciji za otkup automobila, kao što je otkupautomobila.rs , i uložite zarađeno, možda baš u neki od ovih automobila sa liste? Počnimo.

Smart

Smart je klasik. Jedan od najmlađih modela automobila, ali ujedno i jedan od najkorisnijih. Ne voze ga bezveze skoro sve žene koje žive u Rimu. Okej, zbog njegove klasičnosti, ali ponajviše praktičnosti pošto je Rim jedan od najzatrpanijih gradova automobilima. Parking skoro da i ne postoji, a bogami se stiče utisak da je takva situacija sa parkingom neminovna i kada su u pitanju domaći gradovi, kao što je recimo Beograd. Zato uopšte ne čudi što je za otkup polovnih automobila Beograd sve popularnije mesto, pošto se traže kvalitetni gradski automobili za svaki dan.
smart-for-two-za-dvoje
No, skrenuli smo sa teme, pa da se vratimo barem na kratko. Smart je popularan gradski automobil, koji sa svakim novim modelom postaje sve lepši, a njegove male dimenzije sa svega dva sedišta, koja ipak pružaju više nego dovoljan komfor za dva putnika u automobilu su savršen izbor za svaku modernu damu. Istina je da ovo nije idealan automobil ukoliko imate porodicu, ali sve dok je Vama udoban, to je najbitnije.

Fiat 500

Popularni novi Fića tj. Fiat 500 kako mu zvanično ime kaže, izgledom ne asocira baš na staru, legendarnu verziju automobila koja je bila popularna širom sveta, ali ipak odiše nekom simpatičnošću. Takođe nešto manje dimenzije vozila, koje je ipak kompaktni gradski automobil za petoro putnika, je idealan ukoliko se odlučujete za primenjiv automobil, ne previsoke potrošnje goriva i koji dolazi u svim mogućim bojama.
fiat-500-tirkizni
Fiat 500 je posebno popularan u tirkiznoj varijanti, kada su u pitanju devojke, a ima i razloga da bude. Naravno, nikada se ne može pogrešiti sa crnim automobilom, pa odaberite svoju boju i osvojite ulice grada.

Mini Cooper S

Još jedan legendarni automobil koji je u vlasništvu velike BMW-a, garantuje sigurnu, udobnu i laganu vožnju. Mini Cooper, kao i stari model Mini Moris bili su takođe mega popularni širom sveta tokom šezdesetih i sedamdesetih godina XX veka, nakon čijeg redizajna postaju još popularniji. Najveći uspeh u prodaji su ostvarili u Evropi a često možemo videti i brojne reklamne omdele Mini Kupera kako kruže gradom.
mini-cooper-s-gradski-auto
Naravno na Vama je da odaberete boju, a interesantne su i brojne nalepnice kojima se ovaj automobil može doterati, te izgled automobila možete dovesti do tančina po svom ukusu. Crna je možda uvek najsigurnija varijanta, baš kao i kada je simpatični model Smarta u pitanju, ali ni neke drečavije boje ne mogu da omanu. Automobil za svaku priliku, i odlična je stvar što poseduje petoro vrata i sedišta za pet putnika, te bilo koji odlazak u grad na piće, ili porodično okupljanje neće ispaštati. Pošto ima mesta za sve.
Ipak, moramo da dodamo da nismo baš sigurno kako se osećamo povodom „trepavica“ koje neke devojke stavljaju na farove svog automobila. Bilo kako bilo, javite nam koje modele automobila vi vozite i da li imate neki savet za suvozače?

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.