3 načina da izbjegnete monotoniju u braku

Postoje parovi koji stalno “emitiraju” ljubavne valove i zajednički život im nikada ne dosadi. Ako se pitate u čemu je njihova tajna i kako spasiti “magiju u svom braku ili vezi, evo što savjetuju psiholozi..
zaljubljeni par

Rituali

Neka odlazak u vaš omiljeni restoran, tjednu kupovinu u supermarketu ili večernju šetnju postane ritual koji je samo vaš. Bez obzira na to koliko brzo živite, redovite zajedničke aktivnosti će vam pomoći uštedjeti osjećaj zajedništva i osigurati vrijeme koje ćete posvetiti jedno drugome. Odredite dan za kino i slatka iznenađenja.

Iskrenost

Stabilna veza, osim ljubavi, podrazumijeva prijateljstvo, poštovanje i iskrenost. Ako vam se neki gest voljene osobe nije svidio, recite to bez ustezanja. Ne štedite komplimente kada vam se nešto dopadne, pohvalite novu frizuru, odjeću ili jelo spremljeno samo za vas. Povremeno priredite iznenađenje i pokažite koliko vam je stalo.

Magija poljupca

Za početak veze karakteristični su dugi, strastveni poljupci. Ne mijenjajte ponašanje, nastavite se i kasnije ljubite kao i tada. To asocira na romantiku i oživljava strast. Izmislite stil ljubljenja koji će biti samo vaš.
Izvor:lisa.rs