3 vježbe za lijepe i čvrste grudi

Savršene i čvrste grudi čak i bez moćnih pomagala poput push-up grudnjaka san su svake žene. Osim u prirodi, koja nam je podarila različite veličine ovog ženstvenog dijela tijela, tajna savršenog dekoltea se krije u ove tri vježbe za koje vam su vam potrebne samo dva tega i puno dobre volje.
3 vjezbe za grudi

Donosimo detaljan opis vježbi nakon kojih vam push-up više neće biti potreban …

1. Vježba

– Lezite na pod ili strunjaču, na leđa, a nogama se oslonite o tlo.

– U svaku ruku uzmite po jedan tegicima, podignite ruke u visini ramena, raširite laktove i savijte ruke pod kutom od 90 stupnjeva spuštajući laktove do grudi.

– Uz izdah, podignite tegiće iznad glave i izravnajte ruke pa se polako vratite u početni položaj.

Vježbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.

2. Vježba:

– Kleknite na koljena, nagnite se prema naprijed pa se potpuno ravnih leđa naslonite na dlanove koji su okrenuti prema naprijed. Gledajte ravno ispred sebe.

– Uz izdah, polako se spuštajte u sklek, ali tako da laktove držite lagano odmaknute od tijela. Noge ostaju u savijenom položaju.

– Vježbu radite u tri serije po 10 ponavljanja.

3. Vježba

– Lezite na pod, na leđa, a nogama se oslonite o tlo.

– U svaku ruku uzmite po jedan tegićima, podignite ruke iznad grudi blago savijenih laktova, ali tako da su dlanovi okrenuti jedan prema drugom, a tegići spojeni cijelom širinom.

– Polako počnite širite ruke spuštajući ih sve dok ne budu u visini grudi, a laktove ostavite blago savijene, odnosno pod istim kutom kao iu početnom položaju.

– Vratite se u prvobitni položaj.

– Vježbu radite u tri serije po 10 do 15 ponavljanja.
Izvor:zadovoljna