3 znaka koja pokazuju da nije prebolio bivšu

Nema svrhe da izlazite s dečkom koji je u emocionalnom smislu već “obećan”. Obratite pažnju na znakove koji mogu vam ukažu da mu je još stalo do bivše.
nije prebolio bivsu

Želi instant djevojku

Momak koji je još uvijek vezan za bivšu partnericu često želi se smuva s novom – brzo. Zvuči čudno, ali on osjeća potrebu da dosegne onaj stupanj vezanosti i intimnosti koji je imao u prošloj vezi, jer traži utjehu i želi popuniti prazninu koju je bivša ostavila iza sebe.

On je zaista dobar slušatelj

Ako je momak znatiželjan da sazna sve o vama – i vašim bivšim vezama – to je dobro. Ali ako ne otkriva ništa o sebi, možda ne želi načinje temu svojih bivših ljubavi jer je osjetljiva. Za prosudile da li je zaista zainteresiran za vas, obratite pažnju na govor tijela koji ukazuje na iskrenost, poput naginjanja glave u stranu.

Malo je ogorčen

Momci koji nisu baš sasvim raskrstili s bivšom ljubavi mogu se odaju pasivno agresivnim komplimentima, poput “Žene su takvi lovci na novac … ali, naravno, ti si drugačija”. Ako nosi u sebi mnoštvo nerazriješenih osjećaje iz prošle veze, on ne uspijeva potpuno sakriti bijes.
Izvor:Cosmopolitan