4 načina kako da prekrijete celulit

Svaka žena muku muči s celulitom na nogama i guzi. Obično se kasno sjetimo da bismo mogle nešto i učiniti s tom “pomorandžinom korom”, ali tada je već sve izgubljeno, celulit nas pobjeđuje. Međutim, to nije razlog da oblačimo hlače ili duge suknje.

Predlažemo da isprobate jedan od ova četiri načina na temelju kojih možete prikriti celulit na nogama i guzi.

Preplanuli ten

Tijekom ljetnih mjeseci, posebno nakon godišnjeg odmora koža izgleda svježije i mekše ali razlog nije samo more i losioni već i preplanuli pigment kože koji prikriva sve nepravilnosti. Ako planirate za neku svečanu priliku da obučete omiljenu haljinu, odmah pripremite kožu kremama za samotamnjivanje ili razmislite o odlasku na tretmannanošenja boje za preplanuli ten.

Steznik

Steznici za oblikovanje tijela popularniji su nego ikad, a različiti modeli prilagođeni su svakoj odjeći. Steznike u obliku kratkih hlačica ispod glamuroznih haljina nose i popularne ljepotice poput Katie Holmes, Sare Jessice Parker i Eve Longorije što znači da čak i mršavice ne žele ništa da prepuštaju slučaju.

Hulahopke

Hulahopke u boji kože su se vratile na velika vrata, a ovaj praktičan komad osim što prikriva nepravilnosti oblikuje i telo.Odaberite nijansu koja je što sličnija vašoj boji tena i izbjegavajte visoki sjaj.Ako planirate obučete mini suknjicu odaberite hulahopke koje nemaju zadebljane ili “gaćice “.

Njega kože

Dehidrirana koža postaje suha i gubi elastičnost, a prava njega može učiniti čudo.Pripremite svoju kožu te jednom do dva puta tjedno napravite dobar piling cijelog tijela. Nakon toga kožu nahranite kremom ili losionom za tijelo i dobro bi bilo da ga nanosite svaki dan.
Izvor:zadovoljna.hr