4 stvari koje izluđuju žene

Sigurno je vaš partner najbolji na svijetu, ali neke stvari koje radi vas jednostavno “dovedu do ludila”. Ovo su neke “sitnice” koje ženama smetaju, a muškarci ih uporno rade.
izluđuju žene

1. Ne ispušta mobitel iz ruke

Vrijeme koje “treba” da provede s partnericom upotpunjuje tipkajući po zaslonu svog pametnog telefona. Iako se stručnjaci slažu da to nije nepristojno, ženama može biti poprilično iritantno. Ako vam to baš jako smeta recite mu da može poslovne obveze ostaviti za malo kasnije jer želite posvetiti samo vama.

2. “Meni je svejedno”

Zanima vas što on misli o svemu, a on samo kaže: Meni je svejedno! Žene to često dožive kao potpunu nezainteresiranost njihovog odabranika za određenu tematiku, ali ne treba zato gubiti živce. Možda mu je zaista svejedno hoće li pozivnice za vjenčanje biti ružičaste ili ljubičaste ili hoćete li danas za ručak jesti tjesteninu ili grah. Uostalom, kada dobijete ovakav odgovor imate otvorene ruke učiniti onako kako vi želite.

Ako se radi o nečemu što stvarno vrlo bitno, onda mu recite da vam je njegovo mišljenje o tome zaista jako bitno.

3. Ne priča kada dođe kući

Vjerojatno je proveo cijeli dan u nekoj ludnici na poslu i kada dođe kući htio bi da se odmori. Ne doživljavajte to kao da podiže zid između sebe i vas, pustite ga da se odmori. Znate kako je vama kada imate naporan dan i samo želite vas svi puste na miru pola sata. Ako budete uporni u pokušaju da ga navedete na razgovor možda će se samo uzrujati.

4. Gleda na sat dok se spremate za izlazak

Koliko vremena ženi treba da se sredi za izlazak? Ovisi od žene i od situacije. Najčešće su muškarci jako brzo spremni. Naravno, oni ne treba da se feniraju, šminkaju, depiliraju. A on postaje živčan i kreće da prigovara i gleda na sat neprestano. Vama treba još nekoliko minuta, a on puhće kao parna lokomotiva? Spriječite to tako da ga “zaposlite”. Recite mu da ode upali automobil, baci smeće ili nešto treće …