4 znaka da on nije pravi za vas

Ako ste od onih koji još uvijek traže pravog partnera, treba imati na umu da je lako ignorirati sitnice koje se dešavaju, ali i da to nije pametno. Svi imamo svoje mane i griješimo, ali, preko nekih stvari ne treba prelaziti. Pročitajte sljedećih nekoliko sigurnih znakova da on nije pravi muškarac za vas.
nije za vas decko

LJUBOMORAN JE NA VAŠU PROŠLOST

Ne može prihvatiti činjenicu da i vi imate prošlost i sav se nakostriješi kada se pomene neki vaš bivši momak. Najmanje što vam treba jest da imate osjećaj krivnje što ste imali život i prije njega. Vaša prošlost je nešto što nitko ne treba dovoditi u pitanje, niti da je koristi protiv vas.

SEBIČAN JE U KREVETU

Ako je vaš partner sebičan u postelji, treba odmah izvesti na čistac. Mora voditi računa i o vašem, a ne samo o svom zadovoljstvu.

NE VOLI KAD POKAZUJETE EMOCIJE

Svima je poznato da muškarci ne vole kada žene plaču. Tada im je neugodno i ne znaju što da učine da bi se ona osjećala bolje. Ima muškaraca koji se toliko uspaniče da zapravo postaju bijesni i ljuti. Ako dugo ostanu povezani s ovakvim čovjekom, počet ćete krijete i suzbijate svoje emocije, a to nije dobro za vas.

VULGARAN I GRUP

Vulgarnost na javnom mjestu je neprihvatljiva, ali to ne znači da je prihvatljiva kod kuće. Ako je grub prema vama i psuje vas kada ste nasamo, to nije dobar znak. Ako može kontrolirati kada ste vani, onda može kontrolirati i kad ste sami između četiri zida.