4 znaka da ste u lošoj vezi

Prepoznaj ih na vrijeme … i bježi koliko te noge nose ..
losa veza

Ignorišeš svoju intuiciju

Onaj mali unutarnji glas želi ti nešto poruči i govori ti da nešto nije u redu, ali ti se praviše da ga ne čujep. Svi ga imamo u sebi, ne brini se, nisi luda, ali rijetko tko ga čuje, jer smo naučeni da vjerujemo logici. Poslušaj ga ovaj put i dublje istraži činjenice.

Više se ni ne svađate

Nijedan par nije savršen i svi se svađamo. Iako svađe nisu ugodno iskustvo, one su način rješavanja problema i dokaz da nam je još stalo. Međutim, ako ni toga više nema kod vas, Očigledano je da ste postali toliko ravnodušni u vezi što je i najbolji pokazatelj u kojem stadiju je vaša veza.

Maštaš o životu bez njega

Ako se često nađeš u razmišljanju kako bi tvoj život bio sretniji, zabavniji, bolji bez njega, mislimo da smo ti dovoljno rekle.

Jedan ili više glavnih problema

Postoje 4 ponašanja koja su destruktivna za svaku vezu, a to su: neprestano kritiziranje partnera, odbijanje preuzeti odgovornost za probleme, sarkastične primjedbe (kojima želiš da pokažeš kako si bolja i superiornija od njega) i emocionalno zatvaranje, umjesto otvorenog rješavanja problema. Ako je samo jedan od ovih glavnih problema prisutan iu vašoj, vrijeme je na stanete na put tome.
Izvor:index rouge