5 glavnih boja odjeće za jesen 2015

Ovog ljeta baš i nismo iskoristili sve najbolje ljetne komade, a već je vrijeme za jesenju odjeću. Iako će nam nedostajati šarene, jarke boje kakve vladaju ljeti, moramo priznati da nam se sviđa i ono što donosi jesen sa svojom potpuno drugačijom paletom boja, a izdvojili smo pet koje morate imati u svojoj garderobi, po svaku cijenu.
boja odjece jesen 2014

Boja ugljena

Gotovo da nema ničeg luksuznijeg i više sofisticiranog od gotovo crne nijanse sive boje, koja izgleda posebno primamljivo na kašmiru i dugim, plišanim kaputima. I to je jedna od onih boja koja jednostavno sjajno izgleda na svima … A i sjajna je nijansa za sjenilo i eyeliner za oči.

Svjetlo siva

Stavljanje dvije nijanse sive na listu je bilo neizbježno, jer siva je na vrhu glavnih boja koje svatko mora imati u ormaru kao klasiku, rame uz rame s druge dvije važne boje: crnom i bijelom. Svjetlo siva je pak sjajna zato što upada u taj tonalitet, ali je mnogo svjetlija od drugih jesenjih nijansi.

Mornarsko plava

Postoji nešto carski dostojanstveno i zrelo u mornarsko plavoj boji. To je fenomenalna boja zato što može smiriti i najnevjerojatnije odjevne kombinacije na jednostavan način. Možete je kombinirati uz svjetlije boje kako bi djelovali ozbiljnije ili kako bi omekšali crnu kombinaciju.

Maslinasto zelena

Što je to sjajno u vezi maslinasto zelene boje, pitate se? Pa, za početak, njena toplina stvarno podiže vaš ten (koji vjerojatno gubi onu ljetnu preplanulost). A i uvijek je možete nositi, iz godine u godinu, pa je dobra investicija. Potražite vunenu suknju ili sako u ovoj boji i odmah ćete dodati dah živosti u svoj ​​stil.

Bež

Nema ničeg svestranijeg ni eteričnijeg od mekane, nježne košulje u predivnoj nijasni bež boje. Ova boja izgleda dobro na gotovo svim komadima, a ako ste osoba koja nosi previše crne odjeće, razmislite o bež jakni za promjenu. A i par bež čizmica je nešto što bi stvarno svaka žena trebala isproba.
Izvor:magazin.hr