5 glavnih pravila za neodoljiv izgled

Ovo su pravila za neodoljiv izgled. Pridržavajte ih se.

Nosite crveno

Crvena je boja ljubavi i stasti, a dokazano je i da se muškarci osjećaju bolje kada je pored njih žena u crvenom. Zato napunite ormar zanimljivim crvenim stvarčicama i nema šanse da ostanete neprimijećeni.

Smiješite se

Svi volimo vidjeti nasmijane i pozitivne osobe. Ovo posebno vrijedi za muškarce, koji obožavaju nasmijane i vesele djevojke. Sem što mu na taj način šaljete signal da ste opušteni, sigurno će pomisliti i da će se u vašem društvu uvijek dobro zabaviti.

Vodite računa o kosi

Momci vole vidjeti djevojku s divnom i čistom kosom. Duga kosa koja leprša na vjetru neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Isto vrijedi i za kraće frizure, potrudite se da uvijek bude uredno stilizirana i čista.

Zavedite ga mirisom

Uvijek ostavljajte za sobom božanstveni mirsni trag! Muškarci vole osjetiti nježne parfeme na pripadnicama ljepšeg spola koji prosto opijaju. Prije svakog nanošenja vodite računa da ne pretjerate. Čak i najskuplji i najfiniji parfemi mogu neugodno mirisati u velikim količinama.

Umjereni ruž

Kao što smo napisali za parfeme, slično pravilo vrijedi i za ruževe. Skroz je ok nanijeti ih u malim slojevima i preporučujemo svjetlije ruževe. Statistika pokazuje da muškarce privlače neutralne boje. Dok crveni ruž djeluje seksi na fotografijama, nijedan muškarac neće biti oduševljen poljubiti djevojku s crvenim ružem.
Izvor:cosmopolitan