5 ljetnih pića od velike pomoći za vitak struk

Gazirani zaslađeni sokovi i pivo ne čine uslugu vašem trbuhu, ali postoje ljetna pića koja možete piti bez grižnje savjesti, a čak i pomažu vašoj liniji.
5 ljetnih pica od velike pomoci za vitak struk

1. Voda s okusom

Voda je najbolji odabir, ali ako ne možete piti dovoljno obične vode, odaberite vodu sa citrusnim okusom. Ipak, čitajte etikete i birajte niskokaloričnu vodu, a ne onu koja je zaslađena. Najbolje bi bilo da sami u vodu iscijedite malo limuna, bez zaslađivanja.

2. Smuti od lubenice ili dinje

Sve dok ne dodavati šećer u njega, ovaj ukusni napitak možete piti bez brige o količini. Ne samo da će vas hidratizirati, nego je i pun nutrijenata, a dokazano sadrži tvari koje pomažu u borbi protiv masnih naslaga. Dinja i lubenica su ljetne voće koje osim što pomaže utažiti žeđ i smanjite struk, pomaže i vašem organizmu u zaštiti od sunca. Priprema je vrlo jednostavna. Narežite jestivi dio lubenice i stavite u sokovnik ili blender.

3. Svježi sok od grejpa

Sok od grejpa pomoći će vašoj liniji, ali samo pod uvjetom da sami cijedite sok, razrijedite s vodom i tako pijete bez dodavanja šećera.

4. Hladni zeleni čaj

Zeleni čaj pospješuje metabolizam i smanjuje masne naslage. Redovito konzumiranje zelenog čaja može vam pomoći da izgubite masne naslage na trbuhu, naravno pod uvjetom da ga ne zaslađuju.

5. Ledeni čaj od mente

Nadutost i loša probava osim masnih naslaga često su uzrok velikog trbuha. Metvica (menta) je poznati lijek protiv nadutosti, te će pomoći u kratkom roku značajno smanjiti opseg trbuha. Za bolji okus dodajte malo limuna i izbjegavajte šećere, jer šećer uzrokuje nadutost, pa u tom slučaju čaj neće imati nikakvog efekta.
Izvor:covermagazin