5 najopasnijih mjesta za zemlji

Da li ste se ikada zapitali koja su to najopsnija mjesta na zemlji? Ako jeste pročitajte u nastavku članka.
opasna mjesta na zemlji

Đavolje more

Naziva se još i zmajev trougao. To je dio Tihog okeana i smješten je uz obalu Japana. Za njega se vezuju mnogi neobični događaji poput čudnih pojava svjetlosti, misterioznih nestanaka i pojave neobičnih objekata. 1952. godine japanska vlada je poslala brod koji bi istražio ove neobične pojave, ali im se izgubio svaki trag i više nikada nisu pronađeni.

Ranč Bigelou

Nalazi se u Juti. Neobične stvari koje se ovdje događaju su vidjeli vlasnici ranča kada su prvo ugledali vuka, a zatim pitona. Kada su otišli da pogledaju o čemu se radi, vuk je napao vlasnicu ranča, a kada je vlasnik pištoljem pokušao da odbrani svoju suprugu meci su se odbijali od vuka. Kada je uzeo sačmaricu, vuk je jednostavno pobjegao. Također su vidjeli i neke neobične leteće objekte i mutacije novorođene stoke.

Sent Luis dolina

Nalazi se u južnom dijelu Kolorada. Ovo mjesto karakteriše pojava NLO-a i mutacija životinja. Mutacije životinja i iznenadne smrti životinja su toliko neobične zbog toga što oko njih nikada nije bilo nikakvih tragova nasilja, kao ni krvi.

Beningtonov trougao

Nalazi se u jugozapadnom Vermontu, a karakterišu ga misteriozni nestanci. Na istoj lokaciji nestalo je nekoliko osoba, bez objašnjenja dok su iza njih ostale sve njihove stvari, a nisu imali nikakvog razloga da nestanu sami od sebe. Nestanci se dešavaju između 01.11. i 20.12.

Bridžvoter trougao

Nalazi se u državi Masačusets. Ovo područje karakteriše pojava neobičnih objekata, letećih tanjira, malih zelenih bića, dlakavih neobičnih bića, kao i nestanci ljudi. Pored čudnih životinja koje su vidjeli mnogi ljudi, ovdje se također događaju i neobične mutacije stoke.
Izvor:ljepota.ba