5 razloga zašto ne želi da se oženi

Ako se njegovi razlozi poklapaju s bar tri dolje navedena, imajte razumijevanja ..
ne zeli da se ozeni

1. Zabrinut sam zbog novca

U razdoblju loših ekonomskih okolnosti, on je zabrinut zbog mogućnosti gubitka posla. Ako ima osjećaj da je financijska odgovornost koju brak podrazumijeva previše za njega u ovom trenutku, možda će biti dovoljno da jednostavno organizirati skromnije vjenčanje.

2. Ne vjerujem u brak

Ukoliko su se njegovi roditelji razveli (ili bi bilo bolje da su se razveli), njegova averzija prema braku možda nema nikakve veze s onim što osjeća prema vama. Savjetovanje je možda najbolji način da razriješite dileme.

3. Ne volim tradicionalna vjenčanja

Osim ako vi ne maštate o raskošnoj svadbi, ne postoji razlog zbog koga bi on morao provesti taj dan pred radoznalim očima trocifrene gomile zvanica. Intimna ceremonija za odabrane članove obitelji i prijatelje može biti jednako značajna.

4. To je samo komad papira

Osim zajedničkog života, statistički podaci otkrivaju da se brakovi raspadaju u mnogo manjem obimu u odnosu na izvanbračne veze. Ako je brak tako “beznačajan”, možda bi bilo dobro preispitati zašto je on toliko protiv ove institucije.

5. Nisam spreman skrasiti

Pitajte ga što podrazumijeva pod tim da se “skrasi”. Brak ne bi trebalo značiti žrtvovanje društvenog života, ali znači predanost jednoj osobi, a ako on to ne želi, da li vi zaista želite njega?
Izvor:cosmopolitan.rs