5 savjeta za uređenje potkrovlja

Potkrovlja se nalaze ispod kosih dijelova krovova i nekada je teško pronaći pravo rješenje kako bi se taj prostor što bolje iskoristio. U nastavku slijede neke od vrlo praktičnih ideja koje će od vašeg potkrovlja napraviti funkcionalnu sobu.
5-savjeta-za-uredjenje-potkrovlja
1. Ispod kosog dijela možete staviti plakar koji će vam služiti za odlaganje garderobe koju ne nosite često ili garderobe koju mijenjate sa smjenom godišnjih doba.

2. Možete napraviti i policu na kojoj će stajati knjige jer ćete tako iskoristiti prostor, a ne morate često ga koristiti, pa vam to neće stvarati veliki problem.

3. Stavite fotelju na mjesto gdje će se lijepo uklopiti i omogućiti vam nesmetano sjedenje i ustajanje.

4. Od potkrovlja možete napraviti i sobu za spavanje tako što ćete staviti krevet ispod kosog dijela. Ne samo da će lijepo izgledati, nego ćete imati još jednu sobu u kući za uporabu. Dodajte nekoliko sitnih detalja i imat ćete savršenu sobu.

5. Također, možete od potkrovlja napraviti sobu za igranje za vašu djecu. Oni će imati svoj prostor u kojem će uživati, a vi nećete stalno zapinjati za njihove igračke. Poigrajte se bojama i naljepnicama i sigurni smo da će vaša djeca uživati.