5 stvari koje žena ne smije raditi nakon raskida

Autor Datum 12/09/2018

Nikada nije lako raskinuti emotivnu vezu, naročito ako sa vaše strane još uvijek postoji ljubav i želja za nastavkom romanse. Prvo vrijeme nakon raskida je najteže, ali većina žena najčešće, u želji da pomogne sebi, čini samo stvari koje otežavaju i dovoljno tešku situaciju.

Prekid veze - Raskid

Prekid veze – Raskid

Nemojte pojačavati bol, već nađite način da prevaziđete prekid romanse, a da biste u tome uspjeli, nikako nemojte raditi ovih 5 stvari!

1. Ne glumite da je sve u redu

Mnoge žene samo dan poslije raskida govore da je sve u savršenom redu, iako su iznutra slomljene. To je samozavaravanje i odlaganje neodgodivog. Tako nećete ništa postići – sve će vas stići, samo s malim zakašnjenjem. Uvijek je bolje prije nego kasnije, pa zato ako vam se plače slobodno plačite, radite ono što vam prija i što vam pomaže da se bolje osjećate, ali nemojte lagati samu sebe.

2. Ne pokušavajte mu budete drugarica

Ovo može dogoditi, ali nakon određenog vremena. Na samom početku to ne može funkcionirati, jer je sve svježe, osobito za ostavljenu stranu. Uz to, “prijateljstvo” nakon raskida je najčešće samo pokušaj obnavljanja veze, što uglavnom ne uspijeva.

3. Nemojte ga pratiti

Ovo se odnosi kako na mjesta na koja znate da dolazi, tako i na društvene mreže. Umjesto da se bavite njim, bavite se sobom – njegova nasmijana fotografija na Fejsbuku samo će produbiti bol koji osjećate.

4. Ne spavajte s njim

Ovo pravilo strogo poštujte nakon raskida. Vjerojatno ćete to željeti da biste se pomirili, ali muškarac će vjerojatno prihvatiti samo zbog seksa, a to vam neće donijeti ništa dobro.

5. Ne pravite radikalne promjene u izgledu

Nemojte požuriti da se istetovirate ili drastično promijenite frizuru. Ukoliko ipak želite promjenu, natjerajte sebe da malo pričekati kako biste bili sigurni da tetovaža ili nova frizura ne dolaze samo zbog raskida. Osim toga, nikakva promjena na vašem tijelu ga neće vratiti, a možete se i te kako pokajati.
Izvor:kurir

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.