5 stvari radi kada se mnogo zaljubi

Kad čovjek voli, ništa mu nije problem da uradi. Nijedna situacija nije teška, naporna ili neugodna. On samo ima osjećaj da voli i da želi sve s tom osobom. Da je voli, grli, ljubi, mazi … Međutim, kad žena zavoli, “ima oči djeteta”, kaže u jednoj pjesmi Toni Cetinski. Pogledajte još neke od situacija koje žena radi kada ludo zavoli.
zaljubljena zena

1. Dotjeruju se

Kad se žena zaljubi, a poslije i zavoli, ona ima potrebu da tom nekom bude najljepša. Da, naravno, i sebi, ali i njemu. Ona želi vidjeti kako se on njoj oduševljava svaki put iznova i iznova. Želi mu drugovi i prijatlji, kolege zavide što ima takvu djevojku.

2. Trudi se da bude informirana i da zna što više

Nitko ne voli glupave djevojke koje ne umeju da spoje rečenicu, pogotovo u društvu. Kad žena zavoli muškarca, sve će učiniti samo da dokaže da mu je dostojan “protivnik” i da je na istom intelektualnom nivou kao on.

3. Nalazi opravdanja za njega

Ako pogriješi, naravno da će se naljutiti. Međutim, ona koja je mnogo zaljubljena i mnogo voli, neće dozvoliti sebi da primijeti neke njegove mane ili greške koje pravi.

4. Pravi romantične geste

Iako se romantika očekuje od muškarca, i žene znaju biti itekako romantične. Šalju poruke do kasno u noć, stavljaju pjesme i fotografije na društvene mreže … Vole obraduju svog muškarca poklonom.

5. Zaborave prijatelje i obitelj

Ima onih koje kad se zaljube ne misle ni na koga drugog, osim na voljenog. Samo bi s njim provodile vrijeme i voljele bi da što više vremena provedu zajedno.
Izvor:kurir