5 znakova da trebate ostaviti dečka

Ljubav se ne kupuje, koliko god da je skupocjen poklon, a ako vas uvjerava da ste krivi za nešto, čak i kad niste učinili ništa loše, dobro razmislite da li vam treba takva osoba u životu.
ljubav prekid
Ukoliko primijetite neke od ovih stvari kod vašeg partnera, osigurana vam je veza puna problema i nesuglasica. Dobro razmislite želite li živite sasvakodnevnim svađama i bez poštovanja i da li stvarno hoćete vezu u kojoj vam je osigurana muški manipulacija.

1. Kad zabrlja, kupuje poklone

Cvijeće, čokolade, ulaznice za koncert ili veće stvari, ovisno od toga koliko ima para ili koliko je pogriješio. Ali, ne postoji način da ostanete ljuti na njega poslije toga, zar ne? Međutim, ljubav se ne kupuje poklonima

2. Daje prazna obećanja

“Nikada te neću prevariti, nikada te neću ostaviti, ti si jedina koju ću ikada da volim” – a kako on može biti siguran u to?

3. Ispiranje mozga

On vas uvjerava da ste krivi za nešto, čak i kad niste učinili ništa loše. Muškarac koji za svaki problem traži krivce u drugima ne zaslužuje vašu pažnju i trud, jer je on uzaludan.

4. Uvjerava vas da ste nerazumno ljubomorni

On flertuje s drugom ženom, ali vi ste ta koja priređuje nepotrebne scene. Nerazumne ste i posesivne, i tako dalje. Sasvim je u redu da vaš dečko ima prijateljice, ali ne one koje tretira na isti način kao i vas. Granice moraju postojati.

5. Ističe kakva ste sretnica, jer ste njegovi

Ne zaboravite i uvijek ponavljajte u sebi: nijednoj djevojci ne treba dečko poput Kanjeom Vesta.