5 znakova da je zaljubljen u vas

Muškarci nisu uvijek najbolji u izražavanju emocija. Ali dame, postoji nada. Jer čak i ako vam vaš momak ne kaže odmah koliko vas obožava, on vam vjerojatno šalje signale da je zaljubljujen. Evo na što trebate obratiti pozornost:
5-znakova-da-je-zaljubljen-u-vas

Šalje vam glupe sms poruke

Što je poruka banalnija – više je zaljubljen. Na primjer, ako vam pošalje piti margaritu ili da je samo vidio mačku koja liči na vašu, on je pogođen Kupidonov strijelom. Ono što on pokušava reći jeste: “Sjećam se da si rekla da voliš margarite” i “Ne smeta mi što tvoja mačka mrzi muškarce” On također želi reći: “U ovom trenutku želim da ti, tvoja zla mačka, i ja pijemo margarite zajedno. ”

Stalno vas zove

Postoje tri razloga zbog kojih muškarac telefonira: (a) posao, (b) hitni slučajevi, (c) želi čuti nečiji glas. A ako niste njegov suradnik ili operater u hitnoj pomoći, onda samo želi vam čuje glas. To je pravi znak da je zaljubljen.

Prestaju da mu stižu poruke od nepoznatih pošiljatelja

Djevojke pišu momcima koji im uzvraćaju poruke, zar ne? Dakle, ako je on prestao uzrvaća, prestale su i one da šalju. Što do znači? Vi ste ta, i više mu nije potrebno neobavezno flertovanje s hrpom djevojaka.

Pita vas za modni savjet

Što da napišem na rođendanskoj čestitci moga brata? Da li ove cipele izgledaju dobro s ovim hlačama? Koje boje džemper da kupim za mog psa? Sve su ovo pitanja koja dečki postavljaju samo ukoliko su stvarno zaljubljeni.

Ortaci ga prozivaju

Nitko ne zna vašeg dečka bolje od njegovih prijatelja. Zato osluškujte: Ako ga nazivaju papučice i kritiziraju što ga više nema na basketu nedjeljom, oni u stvari prave mudra zapažanja o promjenama njegovog ponašanja, koje su uvjetovane novim emocijama koje gaji prema vama. Pa hvala tim tupanima, jer sada znate da je vaš dečko ljepilo u vašim rukam.
Izvor:cosmopolitan