6 načina da iskoristite šampon za suho pranje kose

Autor Datum 30/05/2018

Sjetite se kako su izgledali dani dosadne nevalovite kose prije nego što smo čuli za šampon za suho pranje. Sve to izgubljeno vrijeme svakodnevnim pranjem kose … Ali ovaj šampon nudi mnogo više od upijanja masnoće.

Otrkijte 6 razloga zašto je sjajan!

Rješava problem slepljenje koše pri korijenu

Ako naprskam šampon paralelnim linja duž razdjeljaka i energično utrljajte, dobit ćete instant podizanje. Za dodatan boost naprskajte sprej u korijen oko čitave glave i uživajte u volumenu svoje kose.

Maskira izrast

Ako nemate vremena (ili novca) obojiti izrast, zamaskirajte ga uz pomoć šampona za suho pranje kose. Mnogo brendova ima obojene proizvode za plavuše, brinete, ili crvenokose, i njihova je uloga da se privremeno stope s bojom vaše kose. Isprobajte ih!

Povećava volumen

Navikli smo da šampon prskamo pri korijenu, ali ako ga nanesete cijelom dužinom i ne preskočite čak ni krajeve dobit ćete nevjerojatan volumen cijele kose.

Večernji tretman

Umjesto da ga koristiti ujutro kako biste zamaskirali činjenicu da u tom trenutku ne stižete oprati kosu, naprskajte šampon za suho pranje prije odlaska u krevet. On će najbolje upiti višak masnoće dok spavate, jer čak i tada vaša kosa se ​​masti.

Učvršćuje vašu frizuru

Ponekad je savršeno čista kosa prava noćna mora za stiliziranje. Svileni uvojci koji ispadaju iz punđe nemogući su za oblikovanje frizure, a šampon za suho pranje će vašoj čistoj kosi dati instant teksturu kose koja je prana prije jednog dana. Rasporedite ga po mekoj, svilenkastoj i sjajnoj kosi i osigurajte joj čvrstinu. Vaša frizura će bolje držati do kraja dana.

Daje kosi miris

Šampon za suho pranje može prikriti dokaze s velike žurke kojoj ste sinoć prisustvovali ne samo time što će oživjeti vašu kosu, već će joj dati i miris. Dostupan je u bezbroj varijacija kada se radi o mirisu, te ne morate dodatno kupovati parfem za kosu.
Izvor:Cosmopolitan.rs

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.