6 razloga da ostanete u vezi

Žene su uglavnom te koje prijelome i raskinu vezu kada on ne želi ih oženi, živi s njima ili kada ne želi ih upozna sa roditeljima. Ovo su razlozi zbog kojih vrijedi da ustrajete u vezi.
6-razloga-da-ostanete-u-vezi
Većina žena imala je onu jednu vezu u životu za kojom žali, jer se na kraju pokazala kao mnogo bolja od ostalih. Kada ih sada pitate za razlog tog raskida, vrlo vjerojatno biste čuli jedan od sljedećih razloga:

1. Nije htio živjeti sa mnom

Mnoge žene imaju vremenski rok za sa mlađim muškarcem, pa sebi zadaju granicu da do te i te godine, (za mnoge je to razdoblje od 1 do 3 godine) počnu živjeti zajedno. Ako on još uvijek ne predlaže ili odbacuje ideju ozajedničkom useljenju – vrlo vjerojatno da će djevojka brzo odustati, a tako bi postupila većina žena. Zašto da ne raskinete? Muškarci vide veću sliku. Zašto da žurite, ako ćete zajedno proversti još dosta godina?

2. Nije htio da me upozna sa roditeljima

Žene su pod mnogo većim stresom od muškaraca, kada je riječ o braku. I dok su one zato spremne nakon nekoliko mjeseci da dovedu partnera kući i upoznaju ga sa svojima, i time pokažu kako ipak neće ostati same na svijetu, muškarcima po prirodi treba više vremena i ne razmišljaju toliko o tome. Razlog da i nakon ovog “problema” ostanete u vezi je taj što muškarci često nemaju otvoren odnos sa roditeljima i njima je vrlo teško da se otvore pred njima i dovedu djevojku. Muškarac mora biti 100 posto siguran da je veza ozbiljna pa da djevojku odvede kod roditelja, a to vrijedi da se čeka.

3. Nije je još zaprosio

Ovdje opet pričamo o vremenskom ograničenju – ako trenutno ne spominje brak, to znači da te nikad neće zaprositi. Istina je da su žene puno prije muškaraca sigurne u svoje osjećaje. Tako se gotova svaka žena osjeća spremnom da se uda za svog partnera, prije nego je on spreman da se oženi. Dokle god te to ne muči do granice da se više ne osjećaš voljeno i udobno u vezi, stvarno nema razloga za brigu. Sve u svoje vrijeme. Možda to upravo planira …

4. Nesigurnost

Svi smo ponekad nesigurni u sebe, pa se pitamo što je naš partner video u nama. Ali kada te sumnje postanu pretjerane, većina žena je previše ponosna da ih otkrije svojim partnerima te im je lakše raskinu. Takve nesigurnosti će se pojaviti iu drugim vezama, a ako je on dobar prema tebi, šteta bi bila pustiti takvog muškarca, zar ne? Ako te voli, sve će učiniti kako bi te nesigurnosti ublažio.

5. Nije se osjećala stalno uzbuđeno

“Drugi parovi su stalno vani, sretni, nasmijani, nikad im nije dosadno …” Takvi parovi ne postoje. Istraživanja su pokazala da osjećaj ljubavne euforije prestaje nakon 2 ili 3 godine. Tako je s njim, tako će biti s bilo kim. Upravo zato nema smisla uspoređivati sadašnjost s prošlim vremenima, zbog čega ćeš se osjećati loše. Svaka faza ima nešto dobro.

6. Tvoja karijera

Lako je imati karijeru kad si sama. Ali kad je tu još jedna osoba, kao da se nešto prelomi te mislimo da moramo birati između ljubavi ili karijere. Sve je stvar samokontrole, odnosno dobre organiziranosti te se za sve uvijek nađe vremena. Također, zdrava veza može poboljšati tvoju karijeru. Čemu onda komplicirati?