7 savjeta za odabir novogodišnje haljine

Autor Datum 07/12/2018

Ukoliko još uvijek niste odabrali odjevnu kombinaciju u kojoj ćete dočekati Novu godinu, priskače vam u pomoć i to sa osnovnim pravilima za blagdanski look, kada je u pitanju Njezino visočanstvo, the Dress!

Najženstveniji i najomiljeniji model skoro svake pripadnice ljepšeg spola daje vam pregršt opcija, od kojih je sigurno neka vaša! Evo detalja koji će vam ne sumnjamo pomoći da odaberete najbolju moguću:

1. Ukoliko nemate dovoljno financija da šopinguju novu haljinu, odaberite najomiljeniju koju ćete nadograditi nekom statement ogrlicom, što će na savršen način vašu haljinu transformirati u party dress.

2. Ukoliko namjeravate Novu godinu dočekate s obitelji vašeg partnera, onda je najbolje da obučete koktel haljinu diskretnog dekoltea, preko koje možete nositi i jaknicu od buklea ili nekog atraktivnog materijala.

3. Čipka, neobični paneli, zvonasta donja suknja i til materijali su smjernice koje bi trebale pomoći u izboru haljine koja je privlačna, ali i zanimljiva, savršena za neki ludi provod.

4. U sferi aksesoara držite se minimalnog ukaršavanja. Za to večer vam je dovoljno da imate jedan statement komad nakita, i to naušnice ili ogrlicu, atraktivne salonke ili sandale i clutch u jarkoj boji, po mogućnosti s resama. Ovaj trio finiširaće i najobičniju malu crnu haljinu.

5. Za vrijeme Nove godine, sva modna pravila pada u vodu. Na primjer: haljina i ravne cipele? Ne? Naravno da DA! Ili ono da bi trebali izbjegavati kožni kombinezon za doček! Pa tko vam je to rekao?

6. U sferi obuće, iako su najsavršeniji model, salonke, mi vam predlažemo da malo eksperimentirate: haljina s resama + platforme s otvorenim prstima, svjetlucava haljina A kroja, zatvorenog dekoltea + ravne, kožne, lakirane cipele, haljina u animal printu + lakirane kožne poluduboke čizmice.

7. Sedamdesete su u modi, a to znači samo jedno: rese i zvonasta forma dominira. Zato vam predlažemo da novu 2015. dočekate u boho stilu, sve sa kaubojskim čizmama i haljinom u Marsala boji, šeširom i torbicom s resama.
Izvor:cosmopolitan

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.