7 sitnica koje otkrivaju dosta stvari o muškarcu

Čar muško-ženskih odnosa je upravo u toj vječitoj i neobjašnjivoj vezi koja uvijek iza sebe ostavlja neka nerazjašnjenje pitanja. Ma koliko vi znali o muškarcima, uvijek će postojati nešto što vas kopka i što je predmet raznih tračarskih seansi s vašim prijateljicama.
stvari o muskarcu
Ali da nije tako, ne bi ni bilo toliko zanimljivo. Ipak, s druge strane, treba znati da vam nisu potrebne godine kako bi upoznali dobro dečka s kojim ste u vezi. Mnogo je sitnica koje mogu vam ukažu na to kakav je čovjek, i to za vrlo kratko vrijeme. Sve što treba je da obratite pažnju na sljedeće stvari.

Njegov stil pisanja

Odgovara li vam s jednom riječi ili čitavim tekstom? Koristi li kratice i sleng, ili piše pravilno? Vjerovali ili ne, ove stvari vam mogu jako puno reći o čovjeku. To pokazuje koliko je spreman da vas impresionirati i da odvoji vremena za vas. Njegov stil pisanja može puno toga da vam kaže, zato obratite pažnju.

Njegov stil za modu

Nosi li markiranu odjeću ili obične majice? Njegov stil pokazuje njegov način ponašanja, i to uvijek na poseban način. Promatrajte ga malo, stil će ga odati.

Njegov glazbeni ukus

Koje pjesme najviše voli? Okus koji sluša otkriva njegovu osobnost, baš kao i njegove najdraže pjesme.

Njegove najdraže stvari

Vaše omiljene stvari su prozor vaše osobnosti. Omiljena knjiga, film, citati – pokazatelj su onoga što vam se sviđa. Isto je tako s muškarcima. Najdraže stvari ogledalo su njegove duše i svojevrstan uvid u njegov karakter.

Njegova uloga u obitelji

Da li je on jedinac? Ili ima starije sestre o kojima je morao brinuti? Njegovo mjesto u obitelji vama mnogo znači. Je li naučen na preuzimanje odgovornosti i brigu? Ili je ipak dosta privilegovan i razmažen? Svaka obitelj je različita, ali znajući gdje se on uklapa pomoći će vam da shvatite koja je njegova uloga.

Njegovi kućni ljubimci

Razmotrite način na koji on tretira životinje. Ima li ljubimca koji zahtijeva puno pažnje ili ne? Ovo je dobar način da vidite kako se odnosi prema životinjama i što voli.

Njegov smisao za humor

Obratite pozornost na stvari kojima se smije. Ako ima mračan smisao za humor, moguće je da ima i ciničan pogled na svijet. Ako voli djetinjaste šale, možda je dosta nezreo. Nije nužno da vas nasmijavaju iste stvari, ali to vam govori mnogo o tome kako se uklapate kao ličnosti.
Izvor:zena.hr