Aldo gležnjače jesen/zima 2018 – 2019

Autor Datum 23/10/2018

Potragu za idealnim gležnjačama nastavljamo i ove jeseni. Ukoliko još uvijek niste pronašle idealan par čizmica savršenih uz svaku Vašu odjevnu kombinaciju, pogledajte galeriju u nastavku.

Popularni brend Aldo je i ove sezone predstavio bogatu kolekciju gležnjača koje moramo razmotriti prije odabira onih pravih. Ukoliko odaberemo udobne i moderne gležnjače , one će nam trajati jako dugo, i uvijek ćemo im se rado vraćati. Gležnjače su jako popularne, i što je jako važno, jednostavno se uklapaju uz svaki naš outfit. Posebno smo ih često viđali u kombinaciji sa lepršavim, cvijetnim haljinama ali se jednako uspješno kombinuju i sa ostalim komadima odjeće. U ponudi Aldo brenda preovladavaju antilopne jednobojne gležnjače na štiklu. Bilo da odaberete bež, oker, tamno smeđe ili crne, s obzirom na njihovu jednostavnost, lako ćete ih iskombinovati i sa najšarenijim odjevnim predmetima.

Bajkerice su ultimativni hit ove sezone, pa su se tako našle i u ponudi ovog brenda. Opasne, kožne gležnjače sa metalnim detaljima, učiniti će svaki Vaš outfit modernim i trendi. S obzirom da je ponuda jako široka, u galeriji ćete pronaći i klasične kožne gležnjače na elegantnu visoku štiklu u vječno popularnoj crnoj boji. A da li ste Vi već pronašli Vašeg favorita?

Aldo gležnjače za sezonu jesen/zima 2018 – 2019 pogledajte na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.