Antilop bajkerska jakna – Kako je možete nositi?

Veliki pozdrav za naše posjetioce. Za danas smo pripremili jedna vrlo zanimljiv članak koji prati jedan od glavnih trendova ove jeseni i zime – bajkerske jakne.

Bajkerska jakna je klasični komad odjeće koji nikada ne izlazi iz mode i nosi se svake godine iznova. Danas vam predstavljamo interesantne modne kombinacije koje najbolje pokazuju kako možete nositi antilop bajkersku jaknu. Ova jakna je jedan od glavnih tendova za jesen i zimu, mnoge poznate modne blogerke je već imaju i predstavile su svoje modne kombinacije.

Antilop bajkersku jaknu možete nositi na dosta različitih naćina, jednostavno je kombinovati sa trapericama a od obuće odaberete štikle. To je vrlo jednostavna modna kombinacija sa antilop bajkerskim jaknama. Ova jakna je ujedno savršen komad odjeće koji možete nositi u prijelaznim godišnjim dobima.

Nekoliko korisnih savjeta prilikom odabira antilop bajkerske jakne

Boja
Antilop bajkerska jakna neutralne boje će biti vaš najbolji izbor jer je možete kombinovati skoro sa svim.
Savršeno odgovara
Pronalaženje prave veličine jakna može biti jedna od najtežih stvari za napraviti. Ramena ne smiju biti previše široka, rukavi ne bi trebalo biti previše labav.
Još bi trebali obratiti pažnju kako se jakna kopča.

Na fotografijama ispod možete vidjeti nekoliko modnih kombinacija koje će vam pokazati kako možete da nosite i uvrstite u svoje modne kombinacije antilop bajkersku jaknu.

Uživajte u ovim modnim kombinacijama sa antilop bajkerskim jaknama.

antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-1antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-2 antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-3 antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-4antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-6 antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-5 antilop-bajkerska-jakna-kako-je-mozete-nostit-7