Aspirin savršen za njegu kose

Danas postoji dosta sredstava za njegu kose ali pripadnice ljepšega spola su uvijek u potrazi za najboljim i prirodnim sredstvima. Neke od njih koriste aspirin za njegu kose (koji je ujedno dobro djeluje protiv akni i mitesera). Aspirin može ukloniti višak masnoće iz kose, vratiti joj sjaj i volumen. Ujedno mnoge žene imaju pozitvina iskustva sa uklanjanjem peruti iz kose pomoću aspirina.
aspirin za njegu kose

Djelovanje aspirina na kosu:

Možemo reći da aspirin djeluje brzo i učinkovito. Odličan je za poboljšanje stanja kose i njegov utjecaj na kosu je prisutan duži vremenski period. Aspirin ne hrani kosu već više djeluje na izgled kose. Pozitivno djelovanje na kosu možete vidjeti već nakon provog korištenja.

Kako koristiti aspirin za njegu kose?

Aspirin možete dodati u svoju masku za kosu tako sto sameljete 4-5 tableta. Ujedno imate jedan jednostavan način korištenja aspirina za njegu kose. Sameljite 2 do 3 tablete aspirina i pomješajte ih sa odgovarajućom količinom šampona. Stavite smjesu na kosu, utrljajte i nakon dvije do tri minute isperite. Rezultati će vas iznenaditi.

Poznato je da je Jennifer Anniston koristi ovu metodu za održavanje i njegu kose.

U praksi, morate oprati kosu jednom tjedno s ovom metodom.
Dobro je da znate da je aspirin=acetilsalicilna kiselina i u kojim slučajevima se ne smije koristiti. Aspirin se ne smije koristiti ako vam je kosa suha, tanka, krhka i oštećena. Aspirin ima najbolji učinak na masnu kosu.