Beauty savjeti za zimske dane

Mi vam donosimo vrhunske savjete kako biste izbjegle najčešće zimske nedaće i izgledale nevjerojatno besprijekorno bez obzira na vrijeme …
beauty-savjeti-za-zimske-dane

HRANA I PIĆE

Vaša koža je odraz vaše prehrane i jedan od načina koji jamči prelijepu kožu tijekom hladnog vremena je uzimanje puno vode – 1,6 litara je preporučena dnevnu količina za žene. Voće, povrće i ključni vitamine, C i E, pomoći će da se zadržite vašu kožu zdravom i lijepom.

NJEGA KOSE

Hladno vrijeme može negativno utjecati na vašu kosu. Sa manjom vlagom u zraku, vaša kosa je sklona Kržanja, trudite se da šampon i regenerator budu namijenjeni intenzivnijem hidriranje tijekom zime. Suh zrak i vjetrovito vrijeme može imati loš utjecaj na prirodni sjaj kose, tako da vrijedi ulagati u sprejeve koji će vratiti sjaj tijekom zimskih mjeseci.

HIDRATACIJA

Održati kožu hidratiziranom je od suštinskog značaja. Suh, hladan zrak će izvući vlagu iz kože, zbog toga je neophodno da kožu hidratiziraju svakodnevno i pijete puno vode kao što je ranije spomenuto.

PREPLANULI TEN

Vaša koža može izgledati malo blijedo tijekom zimskih mjeseci, ali možete dodati malo boje preparatima za samotamnjenje. To će vam sigurno dati poticaj. Postoji širok spektar preparata na tržištu, koji će vam pomoći da dobijete prelijepi ljetni sjaj ove zime.

UZIMAJTE SVOJE VITAIMINE

Svi znamo kako hladno vrijeme može učiniti da se osjećate neraspoloženo, a viriš ili prehlade mogu također ostaviti trag na vašem licu. Uzimajte vitamine kako bi se osjećale sjajno tijekom hladnih zimskih dana.

NJEGUJTE NOKTE

Hladno vrijeme može utjecati na nokte, čineći ih krtim i lomljivim. Koristite prirodne tretmane za njegu noktiju, poput krema I ulja koja ćete utrljati u predjelu nokta. Gel manikuru vam također može pomoći da zaštite nokte. Traje između 2-3 nedjelja, konačno alternativa za savršeno poboljšanje oštećenih noktiju!
Izvor:Grazia