Bershka kupaći kostimi 2018

Autor Datum 26/03/2018

Modni brend Bershka je ovih dana predstavila svoju kolekciju kupaćih kostima za 2018 godinu. Zanimljiv dizajn, ukrašen različitim uzorcima, prateći trendove za 2018 godinu, sve to u kolekciju kupaćih kostima modnog brenda Bershka za 2018 godinu.

Bershka kupaći kostim obuhvaća radost duginih boja posljednjih desetljeća prošlog stoljeća. Kupaći kostim sa duginim bojama je glavni u ovoj kolekciji. Za one koje vole obični crni kupaći kostim, jednostavan minimalistički, modni brend Bershka je pripremio i takav kupaći kostim za ovu godinu. Egzotična tema je neophodna kada govorimo o kupaćim kostimima za ljeto. Tropsko cvijeće i palmino lišće s fluorescentnim bojama na crnoj pozadini. U ovoj kolekciji ujedno možete pronaći kupaće kostime ukrašene sa leopard uzrokom. A poseban dio kolekcije su jednodijelni kupaći kostimi, u tome dijelu izdvajamo jednodijelni kupaći kostim ukrašen sa cvjetnim printom. Već sada ove kupate kostime možete kupiti na stranici modnog brenda Bershka.

Bershka kupaće kostime za 2018 možete pogledati na fotografijama ispod.

Autor Zenstvena

Od 2012.godine uređuje i priprema članke za Portal Zenstvena.com. Nadam se da saznate dosta korisnih informacija na našem portalu.